I stuen har det skjedd forandringer ser dere. Den blå velour sofaen er byttet ut med en lys modulsofa, som jeg tenker at vi kan bygge sammen med den ekstra delen jeg har oppe i loftstuen når vi flytter. Stuen føles plutselig større, lysere og mer innbydende! Også elsker jeg sjeselongen. Det har jeg savnet!

Gullspeilet jeg fikk av pappa har også kommet opp på veggen. For et blikkfang! Jeg er helt forelsket i det, jeg.

Helgen min har vært skikkelig fin, og den har bestått av alt fra sosiale begivenheter til alenetid på ‘skattejakt’ lørdag formiddag på Fretex. Det er noe av det hyggeligste jeg vet å gjøre på fridagen min!.. Klarer dere å se hva jeg plukket med meg hjem? Vel, jeg skal vise dere nærmere litt senere. Men nå? Nå skal jeg reparere kroppen med litt takeaway etter gårsdagens festligheter med Emilie.. Woupsi, vi koste oss litt for mye, gitt! Nyt søndagen søtinger ♥

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Hjertet i leiligheten

Comments are closed.

Translate