Nå som vi går mot vår og lysere tider, elsker jeg å kle meg i beige og jordfarger. Helst ton-i-ton!

O U T F I T  D E T A I L S

JAKKE: HER
BUKSE: HER
GENSER: HER

Dette innlegget skulle egentlig ut i går, og beklager at det ble stille fra meg. Dagen gikk i ett, og når jeg endelig skulle sette meg ned og kose meg med bloggen gikk dagen min fra å være tipp-tipp til å gå rett vest av personlige årsaker. Vanligvis er jeg flink til å ikke ta negative ting innover meg, men så er jeg bare menneskelig også. Da kom min fine Karoline med pizza på døren, og jeg måtte rett og slett bare koble ut tankene litt. Bahh, sånn er livet av og til!

Anyways, i morgen reiser Billy og jeg til Marbella! Kjenner jeg får sug i magen bare av å tenke på det, men jeg gleder meg noe helt vanvittig til og komme tilbake til sol og lysere dager. Ikke minst til å se min bedre halvdel igjen! Vi må stå opp klokken tre i natt, og jeg ler for meg selv mens jeg forestiller meg synet av meg og Billy pakket og klar på vei ut døren. Vi har store sovehjerter begge to og kommer garantert til å se relativt pjusk ut når taxien henter oss 😂

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Kordfløyel og ton-i-ton

Comments are closed.