Innlegget inneholder annonselenker.

Organza scrunchie, skinnskjorte og en klassisk, gammel Levis jeans. My kind of outfit! Det er effortless, men med det lille ekstra. Slik som dette ser jeg altså ut i dag, og jeg falt pladask for denne scrunchien da jeg fikk øye på den på Zara. Den setter prikken over i’en og løfter ethvert antrekk. Cute møter kult. Me likey!

Skjorte: HER
Scrunchie: Zara
Jeans: HER

I dag har jeg hjemmekontor, og rommene er fylt med fransk cafe lounge musikk og jazz. Når jeg skal fokusere å være kreativ, er det viktig for meg at omgivelsene rundt meg er inspirerende. At leiligheten er ryddig og ren, er minst like viktig som musikken jeg fyller rommene med. Da er jeg i en ‘good zone’! Jeg hører ikke på fransk musikk eller jazz til vanlig i hverdagen, men alltid når jeg jobber. Det er noe magisk ved det. Magnus erter meg litt for det. Jeg har nærmest vokst opp i stuen til mine besteforeldre hvor denne musikksjangeren fra morfar sin cd-spiller var en daglig greie. Kanskje det er derfor jeg har sansen?

Spillelisten “French cafe lounge” finner du HER!


.. Nå skal jeg jobbe litt til, før jeg skal stikke innom huset å se hvordan det står til! Deretter skal Magnus og jeg på middag hos mamma. Hjemmelaget lasagne står på menyen og min indre carbs-lover jubler!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “French lounge og dagens look

 • Astrid
  https://eirinkristiansen.no/2016/01/25/an-old-classic-moving-out-talk/

  Du har ikke tilfeldigvis denne kåpen og ønsker å selge den? 🙂

 • Jente 21år
  Hei Eirin! Jeg ville bare si at jeg for 10 minutter siden, fikk en mld av Postnord om at jeg har mottatt en pakke fra Ark.no i postkassen min. Jeg visste at pakken fra Ark.no var boken din. Jeg fortet meg ut for å hente den, og nå måtte jeg legge fra meg boken din for å sende deg en mld. Du har sikkert fått utrolig mange positive tilbakemeldinger, det håper jeg virkelig for det fortjener du! ✨Uansett om du har fått mange tilbakemeldinger eller ei, det stopper ikke meg fra å sende deg en mld. Jeg fikk veldig angst for 1 år siden, og har slitt veldig psykisk. Angsten kommer veldig periodevis og jeg er nå i en slik periode igjen, som startet i starten av august. Siden jeg fikk angst for første gang i fjor, har jeg mistet livsgnisten, jeg har mistet følelsene mine og føler jeg er i et likegyldig/nøytralt humør hele tiden, jeg smiler ofte men jeg smiler ikke lenger innvendig. Noen dager har jeg lyst til å gi opp for alt føles meningsløst, andre dager kan jeg ikke vente med å få barn, dra på cruise til Karibien eller reise til new York (som jeg og samboeren min sparer til). Jeg åpnet boken din og sidene fløy av gårde. På 10 min hadde jeg lest halve boken din. På disse 10 minuttene har du gitt meg mer inspirasjon enn jeg har hatt tilsammen på 1 år. Du har gitt meg inspirasjon til å være en god samboer, et godt menneske og være god med meg selv. Jeg blir samtidig utrolig «rørt» av å lese at jeg ikke er den eneste som har følt på mørke sider. Jeg føler meg ikke lenger alene. Og hvis du klarte dette, så skal jeg også klare det! ✨Jeg skal gjøre om her hjemme, jeg skal rydde, vaske, ommøblere og fikse i klesskapet. Boken din er så viktig, den er så bra og jeg har stor tro på at den er med på å få meg til å bli den jenta jeg var før angsten kom! Heia deg og heia meg! Lykke til videre, jeg gleder meg til å følge deg. Og forresten: GOTCHU💪🏼

  – hilsen jente på 21år

  • Herregud, hvor skal jeg starte. Kommentaren din var det første jeg så da jeg logget meg inn her i dag, og nå sitter jeg med frysninger over hele kroppen og tårer i øynene. TUSEN TAKK for den fineste og godeste meldingen jeg har fått på årevis! Har ikke ord for hvor glad jeg ble nå. Arh, vet ikke hva jeg skal si. Må nesten printe de gode, kloke ordene ut å henge de opp på kontoret. Made my life! Stor klem! OG – gotchu ❤️❤️❤️

 • Tusen takk for tips til en nydelig spilleliste! Den gjorde eksamenslesingen såå mye bedre i går!! 😍 Stor klem

 • Jeg elsker antrekket, scrunchien og spillelisten! Tusen takk for daglig inspirasjon, Eirin!<3

  https://siljealice.com

 • Mona
  Har en uke full av innleveringer foran meg, så den spillelisten skal testes ut! Takk <3

Comments are closed.