.. Jeg henger kanskje etter, men for dere som ikke har smakt iKaffe fra Oatly enda? Omg, dere MÅ faktisk ta en svipptur innom dagligvaren i dag! Den har i hvert fall tatt min morgenkaffe til nye høyder, og jeg har aldri gledet meg mer til dagens første kopp med krutt enn jeg gjør nå. Stort pluss for at den 100% vegetabilsk!

Rist kartongen godt slik at melken blir skummet og fyldig. Erstatt den med melken (og samme mengden) du kanskje ellers har i kaffen din, og vipps – du har laget deg verdens beste caffè latte. Jeg lover!

(Reklame for egen bok)

.. Jeg har forresten kastet meg på min egen 4 ukers minimalist utfordring som står i boken min, og det er faktisk skikkelig moro! Noen andre av dere som har tatt utfordringen? Ønsker dere en nydelig dag!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Et deilig tips til morgenkaffen

Comments are closed.