Stuen spesielt er det rommet i hjemmet man ofte gir mest fokus og duller litt ekstra med for den rette ‘viben’. Det skal jo være koselig, lunt og trivelig der man oppholder seg mest! Men hva med badet? Det er lett å glemme bort, men det er jo faktisk her man tilbringer tid til både morgen- og kveldsrutinen. Jeg vet ikke med dere, men som den beauty-entusiasten jeg er blir rutinene mine ganske lange! Og derfor elsker jeg å gjøre badet også til en trivelig sone.

Både morgen- og kveldsrutinen blir hakket deiligere når man skaper litt stemning på badet! For å skape den rette viben med et hint av spa feeling, har jeg alltid et deilig duftlys ved vasken og friske blomster på baderomshyllen. Om morgenen for eksempel – da trakter jeg først kaffe og har den i en FIN kaffekopp, tenner duftlyset og steller meg. Det er skikkelig hyggelig! Det er viktig å gjøre det beste ut av de små øyeblikkene i hverdagen, føler jeg.

Buddha statuen på badet gir meg ro! Også liker jeg enkel innredning og minst mulig dill – det holder jeg til baderomshyllen. Jeg har sagt det før og sier det igjen – dekorer med smykkene og de vakre produktene dine. Ikke gjem dem bort i en skuff! Jeg har kjøpt alle de fine glassboksene mine med gulldetaljer på H&M Home. Der finner jeg alltid mye fint og gode ideer til lekker innredning. Nå blir det tidlig kveld på meg, for i morgen skal jeg til Stockholm!

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Gjør beauty rutinen hyggeligere

 • Thea
  Hvor kjøper du gisou-produktene dine?

 • Charlotte
  Stilig, Eirin. Den sorte glassboksen, og de små vasene, hvor har du funnet dem? 😀

 • Inspirerende!<3 Jeg har verdens minste lille knøttbad med null benkeplass, så det er vanskelig å pynte det opp, men det kan i hvert fall være rent og pent – det gjør det ekstra hyggelig å være der! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Agnete
  Hvor er de smale vasene fra? Veldig fint innredet bad, elsker fargene!

 • Så rent, fint og veldig kult!

 • Maria
  Hei Eirin! Dette er helt urelevant til det fine innlegget ditt, men jeg visste ikke helt hvor ellers jeg skulle spørre deg. Jeg skal reise til New York med pappa i starten av desember og lurer på om du har noen gode tips til ting vi bør gjøre? Vet at du er like glad i jul som meg, så håper på noen gode insider-tips. Ha en fin fredag <3

 • Ingvild
  Hvor er vasene fra?😍

 • Benedicte
  Ah, badet ditt er jo så goals! Delikat, rene linjer og enkelt. Elsker det! Vi pusser opp badet og er på leting etter lignende fliser. Vet du hvor dine er fra? Kanskje en longshot, men prøver likevel for dette er jo bare goals!

  • Takk Benedicte!! Så spennende med oppussing 🙂 Mine er bestilt fra Italia via Norfloor. Husker ikke hva de heter dessverre – men viser du dem et bilde / eventuelt sender kan de nok svare deg på det. Stor klem!

 • Ane
  Hei :)) Skriver aldri kommentarer på nettet, men følte bare en trang for å legge igjen et lite kompliment på bloggen din etter å ha fulgt den over lang tid. Syns det er så hyggelig å lese den – alltid delikate bilder, godt formulert tekst og du lager alltid en positiv stemning, selv rundt vanskeligere temaer også – virker som du har veldig gode verdier xx

 • Merethe
  Hvor er de eskene der du har smykkene, ringer og øredobbene dine ifra på bildene her?

 • Oline
  Hei! Jeg så på instagram at du svarte en følger at du hadde CT lipliner «pillow talk» på leppene dine på et bilde. Jeg lurer på hvorfor du bruker lipliner og ikke leppestift? Den ser veldig fin ut, så tror jeg skal kjøpe denne når jeg skal på ferie snart 🙂 Og mens vi er inne på dette; hva er din favoritt når du ønsker et naturlig resultat, men likevel vil ha noe farge på leppene?

  • Hei Oline! Det er rett og slett fordi jeg føler at lipliner varer lengre, og gir leppene et mye mer definert uttrykk. Det er lett å tegne de litt større og jevnere med lipliner feks. Har også leppestiften i samme farge, men syes rett og slett bare at liplineren blir finest 🙂 Jeg synes pillow talk er naturlig og fin til hverdags – det er min favoritt. Klem!!

 • Michelle
  Elsker bloggen din!😍Nå som det er lansert nye iphoner. Tenker du å bytte ut den du har,eller er du fortsatt fornøyd med din?

Comments are closed.