Annonse – invitert av Nelly

Åh, som jeg elsker høsten. Jeg tror høstmoten må være min favoritt – jeg trives ikke så godt i lite klær og bar hud. Lag på lag i deilige materialer er mye mer meg. Og jeg hadde nesten glemt hvor digg det er! I Stockholm hadde vi hele lørdag formiddag fri til å gjøre hva vi ville, og Emilie og jeg tuslet rundt i byen. Såå mange fristelser, men på renoveringsbudsjett endte jeg kun opp med en nydelig ullkåpe fra Massimo Dutti. Som om jeg trengte det…

Jeg får alltid så mye inspirasjon når jeg er på reise. Nye omgivelser, mennesker, lys… Balsam for sjelen.

Hele antrekket mitt er faktisk en ren uniform fra Zara.
Solbrillene er fra Dior og vesken er vintage.

Jeg fikk ordnet neglene mine hos Just Trendy Nails rett før jeg dro, og valget falt på parisian red. Så klassisk og fint! (reklame)

Det var hardt å komme hjem en søndagskveld og hoppe rett på mandag. Selvom jeg alltid tar det rolig på slike jobbturer, kjenner jeg likevel at det krever ekstremt mye energi fra meg. Det er som om jeg må restarte mindsettet å starte på nytt! Det har nok mye å gjøre med at jeg vanligvis lever isolert fra influencer bransjen i Bergen boblen ♥ Jeg sov 11 timer i natt og føler meg fremdeles helt ute… Vel, det er bare til å hive seg rundt. Chop chop!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Cashmere weather

Comments are closed.