Inneholder annonselenker til Rum21

Gjett om gleden var stor da postdamen ringte meg i dag og sa at hun hadde en pakke til meg! Hun var som en reddende engel på en tung blåmandag. Jeg visste godt hvem pakken var fra, og herregud så fornøyd jeg er med de nye interiør-godbitene jeg klikket hjem for litt siden! Jeg ønsket meg litt nytt “høstmys” nå som vi går inn i ny sesong, og på en regntung mandag som denne kunne ikke timingen vært bedre. Elsker gull og black marble detaljer!

Tom Dixon duftlys: HER
By Lassen lysestake: HER
Kaffekopp fra Serax: HER

Marble vase fra HAY: HER
Marble tepotte fra HAY: HER
Fyrstikk etui fra By Lassen: HER
Fyrstikker fra By Lassen: HER

Jeg døde litt inni meg da jeg så muggen og tepotten fra HAY i ‘marble look’. Herregud så kult! Det svidde litt i lommeboken, men jeg følte unnskyldningen om at dette vil passe godt inn i huset var god nok. Og hvor kul er ikke ‘coveret’ til fyrstikkesken? Jeg elsker små detaljer, og denne var bare så utrolig lekker.

Skål fra Kubus: HER
Speil fra House Doctor: HER
Spisebord fra Ox Danmarq: HER
Stoler fra Gubi: HER

Kubus skålen fra By Lassen har jeg også siklet etter lenge, og i dag sikler jeg litt ekstra på den ettersom jeg har fylt den med favoritt godteriet mitt som jeg kjøpte med fra Tax-Free i går. Tutti frutti! Jeg skal fint klare å grave meg til bunns i den i kveld, for å si det sånn. Ah, nå er hjemmet klart for høst!

Previous Post
Next Post

20 thoughts on ““Høstmys”

Comments are closed.

Translate