Reklame for egen bok + annonselenker

.. Fordi boken min er i trykk! Herregud, jeg kjenner det presser litt ekstra bak øynene bare jeg skriver dette. Etter så mange uker og måneder med kramper i fingertuppene over tastaturet er den endelig i trykk. Tenk, min andre bok! Teksten leverte jeg ferdig i juni, men vi har tatt oss god tid med å perfeksjonere det visuelle. Altså alt fra cover til hver eneste side! Boken bugner av feelgood råd og bilder, mikset med alt fra personlige erfaringer – oppturer og nedturer. Fra da jeg rett og slett traff veggen til hvordan jeg klarte å snu alt det vonde til mitt beste år. Nå håper jeg du er klar for å gjøre 2020 til DITT BESTE ÅR!

Bukse: HER
Trenchcoat: HER
Dreamy soft bag: HER
Lignende topp: HER
Boots: HER

.. Nå skal jeg legge meg med et stort smil om munnen! Og takk for at dere alltid er så søte, snille og støttende. I love you!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Today was kind of special

Comments are closed.