Reklame │ Nevner min egen bok, adlinks

Når regnet herjer som mest, løvet blafrer i vinden og mørket har senket seg – da er det tid for å tenne lys, lage en kopp te og innta sofahjørnet med en god bok mellom hendene! Jeg håper jo selvfølgelig at dere vil ta et dypdykk i boken min også denne høsten (forhåndsbestill her for signert utgave, ellers er den i butikk om 3-4 uker (!) Det var mange av dere som var nysgjerrige på hva som stod på leselisten min, og her er bøkene jeg skal kose meg med i høst!

→ Note to self
→ Uten et eneste ord
→ En dag i desember
→ Barnepiken

Dette er bøker jeg har tatt screenshot av på Instagram den siste tiden, fra ulike profiler som har hyllet dem! ‘En dag i desember’ derimot, fant jeg selv da jeg skulle til å bestille. Dere vet jo hvor glad jeg er i jul, og denne skal jeg spare til vinteren kommer. Det sies å være en intens og hjertevarmende julehistorie om kjærlighet, og jeg kjenner den deilige julestemningen blusser opp i magen allerede. Herregud, denne gleder jeg meg til! Hva skal du lese i høst?

.. Og det fine med bøker i mine øyne? Når man har lest dem ut kan man dekorere med dem! I huset skal jeg få meg en bokhylle, og jeg gleder meg sånn. Det er noe spesielt med å pynte hjemmet med gode, fine og drømmende historier! Og mens vi er inne på fine ting – se på det fine kruset mitt! Jeg fikk det av jentene til bursdagen og jeg gleder meg til å fylle det med varme drikker på kalde dager. Jeg vet alt om at tiden vi går inn i nå kan oppleves mørk og dyster, men jeg håper dere kan finne inspirasjon til å glede dere her inne. Det er jo så mange fine, deilige øyeblikk å se frem til om man bare er åpen for det!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Bøker hører høsten til

 • Det var det første jeg la merke til når jeg leste dette blogginnlegget – det fine kruset ditt! Nydelig fint, en får skikkelig lyst til å bruke det! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Vilde
  En dag i Desember er en veldig fin bok. Jeg leste den i fjor. Veldig lettlest 🙂

 • Karen
  Hei, hvor fikk du kjøpt den nye layered puten din?😄

 • Bente
  Kan jeg spørre om du bruker Hairlust sine vitaminer lengere? Og kan du stå god for at dem er trygge å ta? Vurderer å prøve dem, men litt redd om dem innholdet det det står på dem. Håper du er ærlig.

 • Irene
  Hei. Hvor er den pene skjorten fra du har på Instagram?

 • Jeanette
  Jeg skal også lese en dag i desember! Virker sååå koselig!

Comments are closed.