Helgen føles som et eneste raskt blunk! Den har vært skikkelig, skikkelig fin bestående av alt fra bobler til lunsj, familietid og me-time. På fredag dro jeg til pappa som vanlig mens Billy hadde husarrest. Han er alltid med ellers, men med denne tragiske hundesykdommen på avveie våger jeg ikke ta noen sjanser. Fy søren så grusomt, har ikke ord! Hjertet mitt blør for de som har blitt rammet, og jeg håper resterende hundeeiere der ute tar alle forhåndsregler.

På kveldsturen i dag møtte jeg på denne fine svanefamilien som har begynt å trekke inn til kaien vår hver eneste dag. Skikkelig koselig! Ellers har jeg sett Bridget Jones Baby og grått av latter for meg selv. Blir aldri lei de filmene! Herregud jeg har virkelig elsket å være i eget selskap denne helgen, haha.

På lørdag skinte omsider solen, og jeg møtte Maren og Emilie over bubbles & brunch! Endelig har noen i Bergen skjønt det. Om du bor i Bergen eller er her på jentetur en weekend? Da MÅ du ta turen til Hotel Norge på dagtid å sikre deg et bord! Det er god stemning og fantastisk god mat. Storkoste oss!

Jeg vet ikke hva det er med meg om dagen, men jeg har fått litt ekstra kjærlighet for Bergen. Det har kanskje noe med å gjøre at jeg ikke fikk oppleve høsten i fjor ettersom vi bodde i Marbella. Elsker at vi går mot høst! Blir glad hver morgen jeg står opp, åpner balkongdøren og kjenner at luften er litt ekstra frisk og krisp. Og selvom det er litt kjedelig at det blir tidligere mørkt fremover, tenker jeg at det er suverent også – for da kan jeg tenne stearinlys i leiligheten enda tidligere. Haha! Lurer søren meg på om Eirin som jeg mistet litt (ok helt) i fjor, virkelig er tilbake. Det høres sånn ut! Må det bare vare… God natt venner!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Weekend summary

 • Synnøve

  Det merkes på bloggen at du er tilbake til “gamle” Eirin også <3 Såå koselig å titte innom her om dagen! Håper du får en superfin uke, og nyter høsten til det fulle <3

 • Kristina

  Hei <3 Kan du lage et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine? Evt dele presets eller favoritt filter i VSCO? Hadde satt så stor pris på det! Elsker alle bildene dine! <3

 • Pass godt på lille Billy!<3 Jeg er superforsiktig med lille Pepper nå, tar absolutt ingen sjanser over hodet! Håper de finner ut av det snart, slik at det blir tryggere for de firbente!<3 God klem<3

  https://siljealice.com

 • Tina

  Heei skjønne du! Har fulgt deg lenge, og her om dagen falt jeg innom gamle episoder av bloggerne der du var med. Og måå bare si at du virker så himla skjønn ☺️ Skikkelig godjente med et stort og varmt hjerte. Ekstra herlig å høre at du har det bedre nå også – det fortjener du virkelig ☺️🌼 stor klem fra nord 💛

 • Malene

  Så deilig at du føler du har funnet deg selv igjen <3 Det merkes at du har masse motivasjon <3 Har alltid elsket å titte innom her uansett! Pass godt på Billy, jeg vokter som en hauk over mine to små som har husarrest til deres store fortvilelse. Du er nydelig som alltid <3

 • Hanna

  Vart har du köpt den fantastiska vita jackan? 😍

 • Mari

  Hvor er jakken fra? 🙂

 • Josefine

  Vilken storlek har du i jackan? Älskar den!

 • Rebekka

  Kan du skrive mer om oppussingen? 😀

Comments are closed.

Translate