Annonselenker

Svart/beige ullgenser Paljettopp │ Hvit boxy sweatshirt │ Leo faux fur kåpeBrun skinnbukse │ Gull øreringer │ Sneakers │ SilkeskjerfSvart cargo bukse │ Beige ribbestrikket cashmere genser │ Svart fluffy strikk i ullmiks│ Prikkete svart kjole │ Voluspa duftlys │ Sateng pysjamas


Happy friyaaay loves! Jeg har fått mange spørsmål om ikke jeg kan dele litt inspirasjon til høstgarderoben, so here it goes! Min drømmegarderobe bugner av beige, brune, svarte og hvite farger – i materialer som silke, ull, cashmere, skinn og litt innslag av fuskepels i form av jakker. Jeg elsker vakre baseplagg som jeg kan style med en spenstig kåpe og tilbehør! Det som er så fint med baseplagg er at alle plagg kan styles med hverandre, og da trenger man ikke en gigantisk garderobe for å sette sammen mange, ulike antrekk. Dessuten har man tidløse plagg sesong for sesong! Jeg måtte forresten bare slenge med verdens fineste pysjamas også – høsten byr jo tross alt på en hel del innekos, og da er det fint å føle seg litt fresh i samme slengen. God helg 🐻

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Wanties til høstgarderoben

Comments are closed.

Translate