Credit: christinadueholm.dk

God morgen! Her er en liten dose inspirasjon til morgenkvisten. Jeg kom tilfeldigvis over denne guiden og måtte bare dele den videre med dere! Det finnes vel ingen bedre følelse enn å våkne om morgenen, åpne klesskapet og umiddelbart bli inspirert til kombinasjoner for dagens antrekk? Er skapet ryddig, organisert og fylt med plagg du elsker, er det så mye hyggeligere å kle seg om morgenen. Dette er en fin og nyttig veileder å ha liggende til neste gang man skal gjøre en closet detox og er litt i tvil om hvordan man skal gå frem. Spesielt nå som vi går mot sommer er det en fin mulighet til å gå gjennom klesskapet, rydde bort vinterklær, donere bort gamle skatter til nye eiere.. Rett og slett gjøre garderoben litt mer inspirerende og oversiktlig etter årstiden! Love it.

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Guide to closet detox

 • Bekymret kjærste
  Kan jeg stille et personlig spørsmål?
  Hvordan taklet Magnus det når du gikk gjennom en depresjon? Og hvordan ville du at han skulle takle det/støtte deg? Jeg er i en veldig lik situasjon selv, hvor det er min kjæreste som går gjennom en veldig tøff depresjon for tiden, og jeg syns det er vanskelig å vite hvordan jeg skal støtte han, hva som blir for mye, hva som blir for lite og ja…bare alt. Derfor lurer jeg på om du har noen råd å komme med, iht hvordan du ønsket at M var der for deg når du hadde det tøft. Skjønner godt hvis dette blir for personlig for deg, men jeg hadde hvertfall satt stor pris på det <3

  • Hei <3 Ikke noe hyggelig å høre at dere går gjennom dette. En ting skal sies, at du i det hele tatt strekker ut en hånd og prøver å forhøre deg om hvordan du kan være en god støtte for kjæresten din i denne tøffe tiden sier enormt mye om deg! I mine øyne er du det allerede.. <3 Jeg vet at M hadde akkurat de samme tankene som deg, og dette har vi snakket mye om. For min del var det viktigste at han prøvde å sette seg inn i hva en depresjon faktisk er, og hvorfor jeg reagerte på ting og oppførte meg som jeg gjorde. Han leste boken 'Lykketyvene' for å prøve og forstå - det satt jeg enormt stor pris på og jeg tror det gav han en helt ny forståelse. Der står det så konkret beskrevet om selve depresjonen, hvordan man tenker, og ikke minst er det en egen del om hvordan man kan hjelpe en venn eller kjæreste som er i situasjonen. Til og med øvelser man kan gjøre! Kan anbefales på det varmeste å lese denne. Ellers - bare vær det fine, gode mennesket du er og som kjæresten din falt for. At du i det hele tatt velger å ta kampen sammen med han er en helt enorm støtte og styrke i seg selv. Det er jo tungt for deg også å være oppi det hele.. Bare vær tilstede. Du trenger ikke si så mye. Handling er mer enn ord i denne situasjonen! Håper og krysser alt jeg kan for at dere kommer vel gjennom dette så fort det lar seg gjøre <3

 • Studenten
  Hei! Nå som vi går mot sommer og sol og festivaler, kunne du laget et innlegg om antrekk på festivaler? Elsker stilen din og du klarer alltid å lage class antrekk samtidig som de blir litt rocket <3

 • karen
  Hei! hvilke fretex butikk fikk du tak i det fine speilet fra? https://eirinkristiansen.no/2019/03/26/second-hand-treasures-no-3/

 • Maja
  Apropos detox i klesskapet! Hvis du noen gang tenker på å kvitte deg med den nydelige happy wifey-genseren din, så er jeg veldig interessert i å kjøpe den av deg 😉 Så har man spart miljøet litt også 🙂

Comments are closed.