· W E L C O M E  M A Y ·

Kirsebærtrærne springer ut i full blomst, dagene blir mildere, solen varmer litt ekstra og det er mye kos på agendaen denne måneden. Hurra hurra hurra! Mai må faktisk være en av de fineste månedene i løpet av året og det er så mye jeg gleder meg til! En hel måned hjemme i Bergen, feiring av 17. mai, sosiale dager med venner, gjensynsglede med familien min.. Arh, blir glad langt inn i sjelen jeg! Her er 10 ting jeg vil gjøre i mai. Let’s go!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Henge bunaden ut for lufting, vaske bunadskjorten og rense sølvet. Rett og slett sjekke over at alt er klart til 17. mai!

2. Ha rekekveld på balkongen! Jeg har såå cravings på dette om dagen og jeg GLEDER meg til å komme hjem, kjøpe loff, majones, sitron og norske reker. Det er kanskje noe av det beste jeg vet og det hører årstiden til! Håper jeg klarer å lure fineværet fra Marbella med meg i kofferten og hjem til Bergen, hihii.

3. Girls night in + out! Jeg savner jentene så sykt nå. Neste lørdag når jeg er tilbake har vi date night in + out. Et koselig jentevors etterfulgt av drinker og rykninger i dansefoten! Gleeeder meg sånn. M var så morsom og bare «Eirín, du vet den lørdagen vi kommer hjem…» og jeg bare «du trenger ikke si noe, du henger med gutta og jeg med jentene»… Haha! Godt vi er on the same page. Vi begge savner det sosiale, det er ingen hemmelighet.

4. Gjennomføre en Barry’s Academy! Det vil altså si 40 økter på 8 uker. Jeg gjorde dette i fjor og elsket det. Aldri følt meg bedre!

5. Storhandle til 17. mai frokost (og bake pavlova). I og med at det er vi som holder champagnefrokosten i år må det storhandles og klargjøres! Jeg elsker å styre på med slike ting, så dette blir typ høydepunktet mitt i mai. Vi må ordne langbord, litt dekorasjoner og masse deilig mat til verdens beste dag!

6. Lære meg en ny, fin bunadfrisyre! Hvert år er jeg alltid i tvil om jeg skal gå for oppsatt eller løst hår. Jeg ender som oftest på førstnevnte og synes det er så fint til bunaden! Hva foretrekker dere? Jeg tenkte i hvert fall å søke etter inspirasjon, og hvis jeg lander på en frisyre vil jeg gjerne dele den med dere!

7.  Grillkvelder! Det sier vel seg selv. Ingenting er koseligere enn å samle en liten gjeng og grille langt utover kvelden mens solen går ned. Kanskje vi får kjørt litt vannscooter også! Gleder meg til å få den på vannet igjen.

8. Ha en liten me-time-dag. Brynene skal vokses og farges, neglene skal endelig ordnes, håret skal klippes + stripes, og mulig vippene må få seg et løft også. Rett og slett for litt feelgood når jeg kommer hjem!

9. Finne meg en fin kjole til bryllupet vi er invitert til i juni. Det blir stas! Noen som har fått øye på noen fine i det siste og har lyst til å tipse?

10. Gå mer i heels! Føler meg alltid litt ekstra fin da, og det gir antrekket det lille ekstra om det så bare er til jeans og en chunky knit..!

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i mai

 • Stine
  Trenger hårinspirasjon til 17.mai selv. Lander alltid på løst hår, fordi jeg ikke finner noe annet som fungerer på håret mitt. Så håper du deler frisyren du lander på, gjerne i videoform. Synes du forklarer tutorials så enklelt på film <3

 • Maria
  Plis tips om kjoler å bruke i bryllup hvis du kommer over noen! Jeg trenger sååårt tips 😅

 • tonje
  ÅÅ herliiig!! Kjenner jeg gleder meg mer og mer til alle fine dagene i mai ❤️ Først skal jeg gjennomføre et par eksamener – sååå skal jeg kose med med 17 mai, sene kvelder med venner, vin, og kos! stor klem

 • Marlen
  heii jeg har et spørsmål! det virker som du har et flott liv med gode hverdagsrutiner. jeg liker likevel på om du noen ganger har dårlige dager? hvorfor velger du ikke å dele disse dagene eller stundene? lots og love <33

  • Hei Marlen! Jeg er har som alle dårlige dager, selvfølgelig. Skrev blant annet en del om depresjonen i fjor hvilket var beinhardt! Men ellers føler jeg at jeg ikke har lyst til å fokusere på de negative tingene i hverdagen her inne.. Jeg har nok med dem når det først smeller og vil holde bloggen til et befriende, lett og positivt univers. Både for min del og deres del <3 Klem

 • Alice
  Hvis du kommer over noen kjoler, gjerne del! Skal også i bryllup i juni <3

 • Herlig liste med masse good vibes – det liker jeg! 😀 Vi må få høre hvis du hiver deg på Barry’s Academy, det hørtes supergøy ut! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Michelle
  Hvor fikser du neglene dine i Bergen?<3

 • Astrid
  Syns du er veldig fin med oppsatt hår til bunaden Eirin – jeg stemmer for det! Supert hvis du deler med video 🙂
  Skal dere ha frokost i det nye huset i Sandviken? Jeg trodde ikke det var klart.
  Også lurer jeg på om du har tips til hvor man kan dra ut på 17.mai i Bergen etter toget? Jeg er ny student, vet ikke hvor det er bra å gå.

  • Tusen takk, Astrid! <3 Vi skal ha det i bakgården og på takterrassen så det skal gå greit til tross for at huset ikke er klart håper jeg! Når det kommer til utesteder etter toget.. Taket, Jacob Aall.. Helt ærlig så er vi forskjellige steder hvert år - alt som har uteservering er bra! Klem 😀

 • Maren
  Jeg også skal i bryllup i juni..❤️☺️
  Å trenger såååårt kjoletips🙏🏻🙏🏻🦋

 • Synne
  Gjerne tips om kjoler til sommerbryllup, jeg skal også i bryllup i juni!! <3
  Aner ikke hva jeg skal gå med, så gjerne hjelp meg..hehe

 • Marie
  Jeg ramlet over Whitestory & Friends på Instagram og de har et SÅ kult kjolekonsept! En kjole, mange farger og maaaange måter å knyte den på! Det blir litt som å ha mange kjoler i én! Anbefaler deg å sjekke de ut 🙂 Den står i alle fall høyt på min ønskeliste 😉

 • Signe
  Vi skal også ha frokost 17.mai! Hadde vært gøy om du skreiv noen innlegg og tips om frokosten og pynt 🙂

 • Maren
  https://www.bymalina.com/en/dresses/carmine-maxi-dress-mango

  Carmine maxidress i gul🤩 Må jo være nydelig i et bryllup🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🦋

 • Rebecca
  Kjolene fra Whitestory er nydelige og passer utmerket til bryllup 🙂

 • Nora
  Hadde blitt såå glad for inspirasjon til både 17.mai frokost og sommerkjoler som også passer i bryllup! 🙂

 • Synnøve
  Jeg skal også i bryllup i sommer, så om lag gjerne et innlegg med tips dersom du finner noen fine! 🙂

 • Stina
  Søk på nuumcollection på instagram. Ser ut som de har en del fine kjoler som kan passe til sommerbryllup 😄

Comments are closed.