Hey måndagsbarn! Sommeren er her for fullt i Marbella, og vi har besøk av naboene fra hjemme i Bergen disse dager! Perfekt timing ettersom det har vært mye regn den siste tiden. Vi nyter dagene med late soltimer ved bassengkanten, deilige bruncher og sightseeing. De blir her til torsdag og dagen etterpå drar vi også hjem. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til det, faktisk! Mai måned er alltid litt ekstra magisk i Bergen med mye gøy på agendaen. Dessuten skal det bli godt å blogge hjemme fra leiligheten igjen også. Da føles det på en måte som om vi er litt nærmere hverandre – det er rart med det!

Jeg er så glad i leiligheten vår her i Marbella, men kjenner at det er litt vemodig at huset vårt enda står urørt hjemme i Bergen og venter på oss. Leien i Marbella går i teorien ut i september, men vi er inne på tanken om å flytte hjem i juli slik at vi kan starte renoveringen mens det enda er sol og sommer hjemme! Ikke minst får vi bedre tid på oss slik at vi forhåpentligvis kan flytte inn til jul. Det er drømmen, men vi får nå se om det blir realistisk!

.. Det å våkne opp til eksotisk varme og dette synet gjør meg alltid litt ekstra giret og motivert! Har dere forresten noen ønsker til blogginnlegg nå når jeg reiser tilbake til Bergen igjen? Da må dere rope ut! Kanskje noe 17. mai relatert? Frisyrer, festantrekk.. Your wish is my command! God mandag ✨

27 Responses to Home away from home

 1. Tydelig at dere har spennende tider i møte, gøy😍 For min del er det perfekt med noen blogginnlegg rundt planlegging til 17. mai!! Både innhold til champagnefrokost/lunsj, festantrekk, frisyre til bunad, pynt m.m.🇳🇴

  Ha en fin dag videre😚

 2. 17.mai frisyre til bunad😫❤️❤️
  Feks ett alternativ med oppsatt hår, og ett med løst. Du er så fin på håret for tiden, elsker de myke bølgene dine! Vil lære meg!

 3. Møbler og klær som er på ønskelisten din eller som du har bestilt, Antrekksbilder generelt, og listeinnlegg/personlige innlegg, hudpleie, frisyrer. Egentlig alt 😍

 4. Blir virkelig inspirert av å klikke meg inn på bloggen din! Du er et forbilde, og viser virkelig at man får til det man vil, hvis man vil det nok✨ Jeg trenger virkelig tips til frisyrer til 17 mai. Har hår til rumpen og det blir ofte for tungt til å settes opp.. så dette er et «problem». Håper virkelig du har noen gode tips, både til meg og andre! Stå på videre! Det er en fryd å lese bloggen din, spesielt nå i eksamenstiden✨Ha en fin dag!

 5. Spørsmålsrunde, forteller om fremtidsplaner og hvordan livet blir fremover med ferie og planlegging <3
  Du stråler for tiden!

 6. Fine kjoler til 17.mai med forslag til sko i tillegg 🙂 Og mat og oppskrifter/tips til hva man kan servere hvis man har gjester. Sånn ellers synes jeg alltid det er gøy å se antrekksbilder og gjerne en guide om hvordan du får de fine krøllene i håret ditt 😍

 7. Hei Eirin ❤️ Må si jeg blir så inspirert av deg og bloggen din! Gleder meg alltid til nytt innlegg😊Jeg hadde et tips til innlegg. Er i en prosess hvor jeg prøver å komme i form og gå ned i vekt (for helsens skyld). Lurte på om du som har trent så lenge kunne hatt et innlegg type: 20 minutter trening i stua di, eller noe sånt? Gjerne med strikk eller enkelt utstyr man kan kjøpe billig? Også om du kunne lagd innlegg med tips for ukeshandel og sunn kosemat😊hadde vært veldig gøy. Stor klem til deg

 8. For en inspirasjon du er! Spesielt lar jeg meg inspirere av din innrednings- og interiørsmak, og leiligheten deres i Marbella har helt fantastiske vibes! 🙂 Jeg kunne spurt hvor ALT er fra fordi jeg har lyst på alt, men mest av alt lurer jeg på hvor du har fått tak i det flotte gulvteppet? 😍 Please ikke si en lokal interiørbutikk i Marbella :’D

Follow @ Instagram