Hva skal man med fredagsbukett når hele nabolaget er dekket i blomster..?

Jeg måtte gnikke meg to-tre ganger i øynene da jeg våknet i morges og skimtet en stor skikkelse av en mann ved siden av meg i sengen. Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde plukket opp min bedre halvdel på flyplassen i natt! Etter over to uker alene i Marbella og for det meste innestengt med jobb, føles det som om jeg har fått støttekontakt som endelig har tatt meg med ut på luftetur! Jeg var glad som en unge da M dro meg med på kjøpesenteret etter frokost. Ikke minst var det en lettelse å se at jeg faktisk så ut som meg selv igjen etter at jeg fikk swipet over ansiktet med sminkekosten og tvinnet håret rundt krølltangen. Helledussen, fikk nesten litt sjokk – er det sånn jeg kan se ut, altså! Snakk om extreme makeover etter evig pysj og huldra look.

.. Jeg fant meg en ny jumpsuit på Zara i dag! Så casual og fin til hverdagen. Måtte skifte med en gang!

I kveld står date night på agendaen og vi har reservert bord på Breathe! Vi har vært der én gang tidligere og det er SÅ magisk fint der. Dit må dere ta turen hvis dere befinner dere i Marbella + prøve red curry med fried veggies og coconut rice. Det er såå sykt godt! God fredag mine venner. Klem fra oss!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Weekend (and) love

Comments are closed.