1. Stell i stand en skikkelig hyggelig påskefrokost! Hiv litt konditorfarge i vannet til eggene for litt ekstra påskestemning.

2. Kjøp deg en bok med påskequiz! Det er så hyggelig å ha med i sekken på skituren når det er tid for kvikklunsj-pause. Ikke minst foran peisen når mørket senker seg på kvelden! Legg bort telefonen, kos deg med venner og le til det nærmest gjør vondt i magen!

3. Kjøp et påskeegg til noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet og fyll den med masse godt! Kanskje en liten hilsen også?

4. Bak en påskekringle fylt med kvikklunsj og appelsin! Det gjorde jeg i fjor og det ble en stor suksess i familiebesøket. Overrask noen du kanskje ikke får sett så ofte og catch opp over deilig, hjemmelaget bakst! Mmm…

5. Gå en fin tur i skog og mark. Hopp i turklærne og nyt den fine naturen mens påskeskolen skinner! Og du? ikke klem solkrem. Solen er sterk!

6. Bypåske? Kjøp deg en kaffe og ta den med deg i hånden, mens du spaserer gjennom byens gater og nyter fineværet. Vær litt turist i egen by, rett og slett! Avslutt gjerne med et pust i bakken på uteservering til solen går ned, sammen med en god venninne eller tre.

7. Inviter til en kveld med brettspill! Dette hører påsken med og er alltid like hyggelig synes jeg.

8. Kjøp deg et ferskt magasin, legg bort mobilen og stories full av afterski – nyt tiden i nuet for deg selv. Hopp i den mykeste joggedressen du har, stapp hånden dypt ned i påskeegget og bare KOS deg med god samvittighet!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “8 ting du kan gjøre i påsken

 • Lene
  Så koselig! God påske til deg (:

 • Superherlig liste – likte spesielt godt punkt nr 8, hihi! 😀 <3
  GOD PÅSKE! <3

  https://siljealice.com

 • Maren
  God påske gode du❤️❤️ 🐣
  Jeg hadde et par spr🙏🏻

  1~ bruket du fortsatt elixlir hudpleieprodukter ? Hvor lenge har du da brukt de? Hvordan er det med soling å sånn? Du kan sole deg som vanlig? For du bruker Nicatil ikke sant??
  Har kjøpt elixlir produkter,men er så redd for disse syrene🙈 om jeg får tynn HID osv(ømfintlig for sol)

  Spr 2~ vil holder på å skal pusse opp badet,å nå skal jeg til å velge fliser osv.Åå det er aaaalt for mye å velge i,blir sprø🤪🤪
  Du kunne ikke lagd et innlegg om bad?🙈
  Tihi🙈❤️❤️
  El et par inspo bilder du har om bad.
  Elsker jo stilen din,❤️
  Klemklem

  • Good påske Maren <3

   Ja, jeg bruker fortsatt Elixir produkter! Har brukt dem siden august 2017 (måtte google meg frem, haha). Sverger til Niactil, men skal jeg sole meg bruker jeg ikke denne – kun solkrem til ansiktet! Man skal ikke sole seg med Niactil eller noen av de andre produktene såvidt jeg vet.

   Når det gjelder bad! Jeg lagde et innlegg med inspo til huset vårt om dette i februar og du finner det HER! 😀

   Masse lykke til med oppussingen, stor klem!

 • Maren
  Takk 🙌🏻🙌🏻 Da skal jeg sjekke ut innlegget med baderom✨🙌🏻🙌🏻❤️🧚🏻‍♀️

  Hvilke produkter fra elixlir bruker du??
  Nicatil rens også?
  Dagkrem?
  Nattkrem?
  Osv..

  El super gjerne en vlog/instatv/ instastory om din hudpleierutine med elixlir,at du viser alle produktene og når du bruker de 🙏🏻
  Du har helt nyydelig hud😍

  Klemklem❤️❤️

Comments are closed.