Hatt: Borrowed
T-shirt: EirinXBikBok
Bukse: Holzweiler

Howdy you! Da har Ibiza boblen sprukket, og jeg er tilbake i Marbella. For en fin helg jeg har hatt! Likevel var det som alltid godt å komme ‘hjem’, men litt tungt også. De siste ukene har gått i ett med alt fra intense dager med jobb til mye besøk – jeg har med andre ord ikke hatt noe særlig tid med M disse to ukene han har vært hjemme og i natt dro han på jobb igjen for 15 seige dager. Det var såvidt hei i døren før vi måtte ta farvel, og det var litt trist! Jeg gjorde som Helsesista sier – skylte øynene med litt kjærlighet da jeg våknet i morges. Buhuu. Men, de første dagene når han drar er alltid de verste og etterhvert som dagene går er det ikke noe problem. Jeg har uansett mye å gjøre så det var nok like greit! I dag skal jeg nyte siste dagen med sol før det skal plaske ned helt til neste uke. Rett og slett hoppe i badedrakten, fylle et glass med isbiter og leskedrikk, plugge airpodsene i ørene og bare nyte fineværet!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Ranch vibes

Comments are closed.