annonse / invitert av Rituals

Deilige søndag.. Selvom jeg må innrømme at hele helgen har føltes som en eneste lang søndag, er det likevel noe magisk med denne siste dagen i helgen. Her i Ibiza er det fullt fokus på velvære og avslapning, ‘with a sprinkle of beauty & nourish’… Skuldrene er lavere enn de noensinne har vært, og jeg nyter hvert eneste sekund. Jeg tror dette er første gang jeg har vært på ‘jobbreise’ og ikke vil hjem. Jeg kunne gjerne blitt noen dager ekstra, kjenner jeg.

Her bor jeg og gjett om jeg koser meg! Rommet er muligens det fineste jeg har bodd på noensinne, og det var som om en bølge av inspirasjon skylte over meg i det jeg åpnet døren. Jeg har en liten terrasse for meg selv som er helt nydelig – og dusjen? Den er dekket i glass med utsikt til en aldri så liten jungel av en hage. Føles som å dusje utendørs! Etter at vi kom tilbake fra middagen i går kveld tilbragte jeg lørdagskvelden på rommet. Jeg så filmen ‘The soloist’ iført ansiktsmaske og morgenkåpe. Magnus ringte meg midt oppi det hele, og jeg bare – «beklager, men jeg er veldig opptatt akkurat nå» Hehe..

I dag er siste dagen, og i kjent Ibiza stil avsluttes kvelden med white party. Det blir stas! Nyt søndagen ✨

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Soft like Sunday

Comments are closed.