Chipsskålen på bordet og håret opp – det er heeelg! Påske og fridager eller ei, det er noe helt spesielt med fredagsfølelsen og jeg våknet opp med en liten ekstra boost i dag. De to siste dagene har jeg hatt litt hjemlengsel, og jeg bestilte faktisk flybillett hjem til Bergen på onsdag. MEN! Den har jeg kansellert, og jeg har gått inn for et nytt mindset. Istedenfor å tenke «buhu» må jeg heller innse hvor heldig jeg er som faktisk har to uker alene i nydelige Marbella!

• Vaske leiligheten (party pooper..) Litt tiltak, men med musikk på full guffe er det gøy når man først er i gang!

• Gi bakgården en shining’s. Fjerne ugress mellom hellene, spyle og vaske, kvitte meg med de visne palmene våre som dessverre døde gjennom vinteren oooog kjøpe utemøbler / langbord + stoler. Vi får nemlig besøk av de fine naboene mine i Bergen i starten av mai, og da må det klargjøres til deilige kvelder ute, og ikke minst frokost i morgensolen! (Elsker forresten at man kan bli SÅ god venn med naboene sine – seriøst en drøm. Friends forever!)

• Unne meg selv et lite ‘renewing rituale’ med de nye Rituals produktene mine for kroppen. Jeg har alltid elsket produktene (spesielt Ritual of Sakura serien) men etter at jeg dro til Ibiza og virkelig fikk en innføring i hvordan man faktisk gjør et rituale ut av hvert eneste steg, har de fått en helt ny mening for meg. Føler meg SÅ bra og glad etterpå! (Har ikke noen avtale på å skrive dette altså, men er bare oppriktig sykt fan og da blir jeg så giret…)

• Spise middag med en venninne! I kveld har jeg avtale med en skjønn jente som bor her i Marbella og jeg gleder meg til en bedre middag over et glass vin eller to. Perfekt fredagskveld! Vi har booket bord på Finca Besaya. Har dere vært der før? Satser på at det er like bra som folk sier!

• Ta med meg Billy på en hike! Det er så mange fine turområder her i Marbella og det blir lørdagsaktiviteten.

.. Ellers tar jeg helgen litt som den kommer og jeg skal bare kose meg! Nyyyt påskehelgen, fine ✨

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “What I’m up to this weekend

 • tonje
  God helg Eirin! Regner med den blir fin, tross litt hjemlengsel – høres iallefall sånn ut 🥂🐣☀️ Stor klem fra påskefjellet 😘

 • Andrea
  Titter innom bloggen din litt sporadisk, men lurer på hvorfor du bor i Spania? ☺️

  • Så koselig!! Det setter jeg pris på 🙂 Vi valgte å flytte ett år til Spania fordi vi hadde lyst til å prøve det ut! Ingen spesiell grunn egentlig. Leve litt <3

 • Smart valg å bli i Marbella med Billy 🐶 De bildene fra Ibizia var helt rå, Eirin 👩‍💼 Ha en fin påske 🐣

 • Merete
  God påske skjønne deg🐣Hvor er den fine kjolen din fra?

 • Anonym
  Hei- jeg skal snart til New York, og tenkte at jeg skulle lese alle innleggene dine fra de gangene du har vært der. Men linken i menyen din fungerer ikke ;-(

 • Evelyn
  Hei!
  God påske:-D Jeg har hatt lyst til å kjøpe Mac sin Strobe Cream etter du tipset om denne her på bloggen. Litt usikker er jeg på hvordan jeg skal bruke den. Et innlegg/video ang. den er høyt ønskelig her 🙋🏼‍♀️😄

  Klem ♥️

 • Thea
  Kan du ikke lage et innlegg om hvordan lage et rituale?
  God påske videre🧡

 • Finfin, liste for helgen!<3 Jeg kom faktisk akkurat inn fra litt bakgårdshining selv! 😛 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.