B U N N Y  P A N C A K E S
· · · · · · · · · · ·

Når verdens beste pannekake-oppskrift blir til verdens søteste frokost.. Kanskje jeg har fritidsproblemer, men det er litt stas å gjøre litt ekstra ut av frokosten på en søndag synes jeg! Hvorfor ikke piffe opp de klassiske amerikanske pannekakene til supersøte bunnies? De er nesten for søte til og spises.

I dag sov jeg lenge – helt innafor på en søndag. Det ble en sen kveld i går og alt annet enn en rolig bytur med jentene. Herregud som vi koste oss! Haha.. Slike kvelder lever jeg lenge på og dansefoten rykker enda i tøffelen. Da jeg våknet i morges var pannekaker det eneste jeg hadde lyst på! Har dere ikke prøvd denne oppskriften enda, så MÅ dere gjøre det asap. Den har revolusjonert pannekakeverden i følge M. Jeg er forøvrig helt enig om jeg får si det selv!

I skrivende øyeblikk fylles alle kriker og kroker i leiligheten med musikk fra ‘Morgenkaffe’ listen på Spotify, og jeg ligger under dynen i pysjen enda mens jeg koser meg med bloggen. Helgefølelsen altså. Den er uslåelig! Planene for resten av dagen er enda usikre, men jeg foretrekker det slik på denne dagen. Håper dere har en fin søndag, og gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute som følger med her inne i mitt lille univers! Dere er helt RÅ 😘Klem!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “What’s cookin’ good lookin’?

 • Maren
  Ønsket gjerne et innlegg el blog om hudpleie rutinene dine i elixlir serien 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️✨✨🙏🏻 Erfaringer ++++ hva dy bruker av produkter
  Klemklem❤️

 • Emilie
  Lite tips. Ønsker du enda mer fluffy pannekaker (slik som man gjerne får på hotell og ser på film) så må du prøve å skille eggene og stivpiske eggehviten. Bland plommen inn som vanlig, og når røren er ferdig blandet vender du inn de stivpiskede eggehvitene og lar den stå i 10-15 minutter før du steker dem. Helt fantastisk godt 🙂

 • Herreguuud, så søte pannekaker! 😀 😀 😀

  http://siljealice.com

Comments are closed.