M A R B E L L A

Da har Magnus reist tilbake til Marbella, og jeg kjenner jeg kunne ønske jeg var med! Heldigvis reiser Billy og jeg også om ikke mindre enn ni dager, og nå begynner det virkelig å krible godt i magen. Det er så mye jeg har savnet, og jeg gleder meg til sol og varme! Dette er noe av det jeg ser frem til.

.. Mye å glede seg til! Jeg blir litt her og litt der – tar det som det faller seg. Nå skal jeg nyte den siste uken hjemme, og det er en del praktiske ting som må ordnes før avreise. Men i dag? Så fort jeg er ferdig med jobb for dagen skal jeg vaske leiligheten, rydde i kjøkkenskuffer og skap (vet ikke hvorfor, men det gir meg en merkelig lykkerus å vite at alt er on point og organisert), gjøre det litt fint her hjemme og henge opp nye bilder på veggene. Gøysi med litt forandring! Jeg koser meg farlig mye i eget selskap, og selvom det er trist at M har reist så nyter jeg alenetiden også. Ha en fin dag søtinger!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Jeg drømmer om..

 • Mona

  Hei!
  Kan du fortelle litt om hvordan det er å reise til Marbelle med hund? Hva man man fikse for å kunne det?

  • For å få det helt korrekt, ta denne testen hos Mattilsynet 🙂 Legger du inn hvor du kommer fra og hvor du skal, får du opp alt av nødvendig info for ut/innreise med hund til alle destinasjoner (ulike krav for ulike land) <3

 • Elise

  Jeg, kjæresten og hans foreldre er i Estepona nå, og været er ikke så mye å skryte av for øyeblikket🙈Idag har det regnet og blåst noe forferdelig😅Håper du får bedre vær når du kommer ned😍Er uansett nyyyydelig her i forhold til Norge om dagen🙌🏼 Ha en fin kveld søte du❤️

 • Victoria

  Ser så deilig ut!

  Hvordan er ditt forhold til mat, kropp og trening i dag? Er du streng med deg selv, eller unner du deg det du måtte ønske? 🙂

  Klem <3

 • lina

  Får du med Billy inn på flyet eller må han ligge under?

 • Åh, det høres helt fantastisk ut! Litt sol, lys og varme hadde virkelig gjort seg! 😀 <3

  http://siljealice.com

Comments are closed.

Translate