fbpx

Titt’hei! Litt interiørprat er alltid hyggelig, og jeg fikk et spørsmål fra en av dere om ikke jeg kan vise hvordan jeg styler skapet mitt fra Ikea! Som dere kanskje husker hadde jeg et stort, svart speil i entréen. Vel, jeg synes det ble litt for ‘tungt’ og det stjal mye av romfølelsen. Derfor byttet jeg det ut, og jeg er så fornøyd! Dessuten, man kan aldri få nok oppbevaringsplass. Skapet mitt er fylt med alt fra magasiner til stearinlys, notatbøkene mine og diverse.

annonselenker

Paris karaffel: HER
Gloria lysestake (stor): HER
Gloria lysestake (liten): HER
Dora Maar skål: HER
Gulvlampe: HER

Jeg har blandet alt fra lysestaker som gjør det til et koselig hjørne når mørket senker seg på kveldene, friske blomster i ulike varianter av vaser, og ikke minst den dekorative parfymesprederen min fra Rituals som jeg fikk til jul. Denne er tidsinnstilt via en app på telefonen og sprer deilig, mild, behagelig duft i hele leiligheten min. Den gir rett og slett en liten følelse av luksus hver gang jeg kommer hjem, og skaper en helt magisk atmosfære! Såå fornøyd med den.

10 Responses to Dekortips til entréen

  1. Kommer du til å dele aktivt fra oppussingen av huset? Både planer i forkant og sluttresultat? 🙂 Det hadde vært SÅ inspirerende!

  2. Elsker interiøret!! 😃
    Kan jeg spørre hvilken str. Du har i den svarte blazeren fra Hm? Vurderer å bestille fra nett, men er så usikker på str.

Follow @ Instagram