fbpx

Små handlinger av kjærlighet til alle hjerters dag.. Gå for røde lepper på Valentine’s day (uansett hva du skal, lite eller stort!) og piff opp popcornet ved å gi det en rosa dæsj med kjærlighet når filmkvelden kommer. Opp med hendene de som skal ha klissete film-marathon i morgen? Det skal jeg, mohahah!

Denne oppskriften på popcorn har jeg laget flere ganger fordi den er så sykt god, men jeg har aldri tilsatt farge før. Herregud så søtt! Bokstavelig talt.. Nammis! Hvis du elsker kombinasjonen av salt og søtt MÅ du prøve dette på Valentine’s Day. Slik gjør du: Smelt 25 gram smør, 0,5 dl vann og 2 dl sukker i en kjele på middels varme. La det småputre i ca. 6-7 minutter til sukkeret er oppløst. Tilsett rød konditorfarge mot slutten, og hell den varme blandingen over ferdig poppet popcorn (én pose). Bland godt sammen og voila – du har laget verdens beste (og fineste) popcorn! Server gjerne i noen lekre skåler.

Nå blir det ikke noe særlig til ‘feiring’ med kjæresten på selveste Valentine’s Day da vi er i to forskjellige land, men det gjør meg absolutt ingenting. Jeg skal kose meg med to venninner, jeg! Likevel er jeg glad i å gjøre litt ekstra ut av alle slags begivenheter og det har jeg alltid gjort! Så da måtte jeg nesten ha litt Valentine’s stemning her på bloggen også. Håper dere koser dere i morgen og viser litt ekstra LOVE (selvom det er viktig året rundt, såklart) 💕

One Response to Valentine’s day comin’ up

Follow @ Instagram