‘God helg da!’ er kanskje min favorittsetning gjennom hele uken. Den gode følelsen de tre ordene bærer over seg kan ikke sammenlignes med mye. Denne fredagen har jeg blant annet hatt en treningsdate med Cath på morgenkvisten, tatt Billy baby til veterinæren for vaksine (guri, hver gang jeg er der innser jeg hvor crazy-dog-mama jeg er slik som jeg diller og duller), stukket innom Staples og kjøpt massevis av fraktesker og diverse etter salget i går… Tjah, ellers har jeg pakket pakker, vasket klær og steamet til den store gullmedaljen! Nå? Dusjen kaller før jeg skal hjem til en venninne for litt fredagskos 🍿

BLAZER: H&M
TURTLENECK: H&M
JEANS: ZARA

.. Denne helgen er det mye sosialt på planen! I morgen står surprise (som ikke lengre er surprise, haha…) med jentene på agendaen og ellers skal jeg prøve å få tilbragt litt tid sammen med M. Kanskje dra på kino eller ut å spise? Hmm.. Han skulle nemlig egentlig reise ut på jobb denne uken, men det ble endring i planen i siste liten. Derfor bestilte han seg heller en billett ned til leiligheten i Marbella allerede førstkommende mandag! Jeg reiser ned i slutten av måneden og har endelig fått bestilt billetter til både Billy og meg. Guriiii så deilig det skal bli å reise tilbake til sol, varme og den fine leiligheten!

Søndagen er det back to bizz på jobbfronten. Men hva gjør vel det når jeg elsker jobben min! God helg da 😉

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Den gode helgefølelsen

 • Bell

  Goooood helg 🤗

 • Louise

  Nydelig outfit! Har du link til turtlenecken?

  God helg <3

 • Isabella

  God helg, fine du ❣️ Du er en eneste stor inspirasjonskilde. Blir inspirert på alle plan – tankesett, livsstil, holdninger, stil og interiør. You rock 👊🏼

 • Anne

  Du ser alltid så fin og fresh ut <3
  Kan jeg spørre om de blomstene/planten du har i vasen, er det ekte? Uansett, hvor har du kjøpt det?
  Ha en flott, artig, sporty og deilig helg!
  * Anne

 • God helg til deg også! 😀 Jeg bare lurte på om du har noen tips til gode Spa i bergen, og gjerne også et sted med skikkelig god frokost/lunsj? Sånn som avokadotoast, grøt, smoothiebowls, gjerne veganske alternativer – hvis du kommer på noe i farten! Bloggen din er helt fantastisk og jeg blir så inspirert av den <3

  • Hei Anya! Hvis du skal på Spa i Bergen må du litt utenfor byen såvidt jeg vet. Solstrand Hotel & Spa er HELT nydelig 🙂 Jeg vet dessverre ikke om noen som serverer typ de rettene du skriver (savner det SYKT selv i denne byen)… Men OpusXVI hotellet har god frokost, og spesielt helt nydelig afternoon tea! Stor klem <3

 • Marlene

  Hei! Jeg er i tenkeboksen på å investere i en designerveske. Har lyst på en som er tidløs og som jeg kan ha i mange år. Hvilken ville du kjøpt om det var opp til deg?

  • Hmmm.. Jeg ville gått for en klassisk, svart Chanel eller Céline Belt Bag! Sistnevnte er min hverdagsfavoritt da den rommer alt av nødvendigheter og er skikkelig klassisk. Ikke fullt så stiv i pris som en Chanel heller 🙂 Klem!

 • Christina

  Ser helt smashing ut som alltid 😘 god helg!! Er det denne blazeren Eirin? Var så fin på deg!! https://www2.hm.com/no_no/productpage.0639192002.html

 • T

  Så fine bukser, er på jakt etter akkurat sånne! Kunne du linket til de om du har mulighet? <3

 • Martine

  Hei Eirin! Du er så inspirerende og flink med bilder, og lurer veldig på hvordan du redigerer bildene dine? Er det noen spesielle filter du bruker, eller presets i Lightroom? Håper så gjerne du får mulighet til å svare🥰

  • Hei Martine! Tusen tusen takk for det 😘 Jeg redigerer bildene mine i Lightroom med mine egne filtre som jeg har laget gjennom årene. Er skikkelig gøy å leke seg med farger og lys der inne, så sett deg inn i det om du ikke allerede har! Også masse fine presets man kan kjøpe på Etsy og bruke i Lightroom. Klem!

 • Jeg elsker antrekket og sneak peaks fra boligen! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Marijne

  Wow, totally love your style❤️ Can you please tell me where you bought the closet? I am looking for one and this one is just perfect 😍 hope you have a good day!

 • Edona

  Hi Eirin, where do you have that commode from? It looks amazing! <3

 • Aa

  Hei, hvor farger du håret? Det var kjempefint:) Har du tips til frisør i Bergen som er bra på striper/balayage?

Comments are closed.

Translate