Helgen er her, det er kaldt, og temperaturen er på frysepunktet. Det gir meg håp for en hvit desember! Men, skulle vi ikke få det – da er det i hvert fall en garanti for hvit jul her hos meg. Julen byr på en rekke hyggelige tradisjoner, og den første jeg skal dele med dere er den kjente og kjære juletradisjonen på nettopp bloggen min..! De siste årene har snøen falt på bloggen gjennom hele julen, og i år er selvfølgelig intet unntak. At snøen daler over de stemningsfulle innleggene er en fin, liten, detalj som forhåpentligvis vil booste julestemningen deres litt ekstra hver gang dere klikker dere inn her for en time-out!

Outfit: Nakd (from Christmas last year)


Denne helgen står mye kos på agendaen! I kveld skal jeg besøke pappa som jeg ikke har sett på lenge, å skape liv i den gode gamle fredagstradisjonen vår. I morgen? Da skal jeg få svingt meg! Julebord med venner står på kveldens agenda, og jeg gleder meg noe helt vilt! Good helg, beste dere. Love you!

Previous Post
Next Post

42 thoughts on “Let it snow, let it snow

 • Marie
  Herligfred som du stråler for tiden! Hva har du gjort med håret ditt og sminken/huden, du ser helt fantastisk ut! Virkelig helt nydelig <3 Ha en deilig helg :*

 • Maren
  Ahh så kul baggyskinnbukse og kort bluse du hadde på deg i instastoryen din❤️⭐️Hvor er det fra?link?😘🙏🏻⭐️
  Eeeelsker stilen din❤️❤️

 • Maren
  Ser jo nå at du skriver det er fra Nelly 🙈Meen finner ikke buksa og skjorta…Har du link eller navn? For er skinnbukse?

 • Heidi
  Hva har du gjort med håret ditt? Så sykt fint😍 tenker på fargen og stylingen!

  • Jeg har ikke gjort noe annerledes med fargen enn tidligere annet enn at det har blitt litt solbleket i Marbella 😀 (jeg tar blonde striper på hette, men bunnfargen er min) Jeg håret med Gorgeous Volume Wand – blir så naturlig og fint! ♥️ Klem

 • Tina
  Hei hvor er det svarte pysjsettet som du hadde på instastory idag fra?😻✨ god helg fine du💛

 • Oda
  Hvor er lampen på veggen fra?😍 Alle detaljer er så on-point og jeg får allerede julefølelsen når jeg stikker innom bloggen din🙌🏽🎄☕️🤶🏽 Du har forresten verdens fineste leilighet☝🏽 Ja til mer video🤩 God helg❣️

 • A
  Hei fine deg! Lurte på om du kan lage et innlegg om hva du ønsker deg til jul og/eller hvilke godbiter du handlet i går(hvis du kjøpte noe😄) ? Trenger inspo 🥰🎄

 • Hege
  Hei 🙂 hvor har du kjøpt rammene?

 • E
  Kjære Eirin, må bare si at bloggen din er så utrolig inspirerende for tiden! Håper det er fordi du har det bra:) Blir inspirert til å gjøre det hyggelig rundt meg, kle meg fint og få mye ut av dagene, noe som hjelper veldig midt i eksamenstid og masse masse lesing og kjedelige greier… Håper kveldens julebord blir vellykket, kos deg!

  • Hei snille, gode du! Det gjør meg så glad at du blir inspirert <3 Man føler seg så mye bedre når man legger litt effort i akkurat det! 😀 Klem!! <3

 • Kristin
  Hei 🙂 Så instagraminnlegget ditt om Foreo-børsten. Har lenge vurdert å kjøpe den. Foretrekker du den fremfor Clarisonic sin børste? Og bruker du den både morgen og kveld? God helg 🙂

  • Hei Kristin! Jeg elsker Foreo produktene – også UFOEN med ansiktsmasker. Føles som en spa-behandling hjemme, til og med kjæresten elsker når jeg bruker den på han. Haha! Men ja, jeg foretrekker faktisk Foreo Luna2 fremfor Clarisonic børsten. Bruker den både morgen og kveld – veldig grei å bruke i dusjen og <3

 • Amanda
  Åh, hvordan fikk du snø dalende på bloggen? <3 Plis svar! 🙂

 • Liva
  Du ser helt amazing ut på håret om dagen😍 Hadde vært så gøy med en hår og sminkevideo nå mot julesesongen🤞🏽

 • Marie
  Når skal du legge ur klær på tictail? Gleder meg skikkelig til å se hvor fint du pynter til jul! Bloggen din stråler virkelig for tiden, gleder meg til å lese den hver dag <3

 • Stine
  Jeg elsker de nye insta videoene dine 🤩 Lurte på om du kunne legge ut hvor klær er fra osv samtidig?
  Elsker stilen din, du er en stor inspirasjon.
  Hvor har du kjøpt den sorte pysjen/kosedressen med (julemotiv??) på? 😍
  Stor klem

 • Emilie
  Er du fortsatt fornøyd med sofaen din? Vurderer å kjøpe den samme, den ser så god ut og samtidig KJEMPEfin!!

 • Camilla
  Hei 😀
  Kan du lage ett innlegg med oppdatering på den glødende Victoria Secret sminken du testet ut fra Charlotte Tilbury 😀
  Og hvor får man tak i denne sminken her i Norge 😀

 • Anna
  Jippi, nå kan jeg bare la julestemningen synke inn <3

 • Julie
  Hvor er jakken du har på deg i den nyeste instastorien din fra? ☺️

 • Susanne casandra
  Hvor er jakka du gikk med i går fra ?:)

 • Koselig!<3
  Jeg elsker antrekket, forresten! 😀 <3

  http://siljealice.com

Comments are closed.