Da jeg våknet i morges trodde jeg først jeg så snø, men etter å ha gnikket meg to-tre ganger i øynene skjønte raskt at det bare var et tykt lag med frost på bakken.. Jeg lagde meg en kaffe med hjemmelaget julekrydder, tente lys (noe jeg elsker å gjøre om vinteren på morgenen da det enda er mørkt!) og tok et dypdykk i mailen min. Da klokken tikket halv tolv hoppet jeg i bilen, med kurs mot byen for å møte Emilie og Maren for lunsj. Såå hyggelig, altså!

SWEATER AND SKIRT: ZARA
SUNGLASSES: DIOR


Etter lunsjen tok jeg en liten tur opp til vårt nye, kommende nabolag og sommerfuglene i magen var like sterke som sist – om ikke enda mer. Da jeg omsider satte kurs hjemover igjen svippet jeg en rask tur innom Plantasjen. Nå er det nemlig bare en uke til M er hjemme igjen, og jeg tenkte jeg skulle overraske han litt. Jeg har nemlig tidligere plassert en stor kaktus med de lengste nålene på nattbordet hans fordi jeg synes den er fin – men han mener at den er et mordforsøk hver morgen han strekker seg etter alarmen. Haha! Så nå har jeg byttet ut den skarpe kaktusen med et fint, lite juletre dekket i hvit snø

37 Responses to Keep calm and winter on

 1. Vakre vakre deg Eirin 🧡 Du stråler om dagen! Alt for mange fine bilder du tar og bare inspirasjon å hente! Å jobbe så målrettet som du gjør og innsatsen du legger i alt gjør meg rørt! Du fortjener det aller beste og jeg unner virkelig deg av hele mitt hjertet det fineste 🧡 Klem

 2. Kan du vise bilder av pelsjakke du hadde på deg i instastorien når du satt i bilen? Hvor er den fra? Den så så fin ut!

 3. Har den samme genseren og opplever at den røyter noe helt ekstremt! Plutselig er min svarte bukse helt hvit 😩 opplever du dette med genseren din? I så fall tips til at den ikke røyter? 😅
  Elsker bloggen din btw, alltid så bra og inspirerende innhold 🧡🧡

 4. Hei Eirin! Du er så inspirerende og flott, unner deg alt godt❤️ Har et spørsmål: hvor har du kjøpt den svarte og hvite julepysjen du hadde på deg på instastory for et par dager siden? Den var så fiin

 5. Vakker og inspirerende❤️❤️⭐️den pysjen fra Cubus du hadde på deg her for noen dager siden.Har du link?Vanskelig å finne den🙈For husker ikke helt printet på den..Klemklem

 6. Hei Eirin. Er innom bloggen din titt og ofte, og det er alltid like inspirerende. Jeg lurer på hva du har i krydderet du putter i kaffen? Er så glad i julekaffe. Klem!

 7. Hei fine Eirin <3

  Hvordan fikser du håret ditt så fint? Du er ei utrolig fin jente, som jeg henter masse inspirasjon fra. Du rører meg med det du skriver.

 8. Såå nydelig du er <3 elsker btw instastoryene dine om dagen, du er så skjønn! Ja til flere "snakke"- stories😍

Follow @ Instagram