Da jeg våknet i morges trodde jeg først jeg så snø, men etter å ha gnikket meg to-tre ganger i øynene skjønte raskt at det bare var et tykt lag med frost på bakken.. Jeg lagde meg en kaffe med hjemmelaget julekrydder, tente lys (noe jeg elsker å gjøre om vinteren på morgenen da det enda er mørkt!) og tok et dypdykk i mailen min. Da klokken tikket halv tolv hoppet jeg i bilen, med kurs mot byen for å møte Emilie og Maren for lunsj. Såå hyggelig, altså!

SWEATER AND SKIRT: ZARA
SUNGLASSES: DIOR


Etter lunsjen tok jeg en liten tur opp til vårt nye, kommende nabolag og sommerfuglene i magen var like sterke som sist – om ikke enda mer. Da jeg omsider satte kurs hjemover igjen svippet jeg en rask tur innom Plantasjen. Nå er det nemlig bare en uke til M er hjemme igjen, og jeg tenkte jeg skulle overraske han litt. Jeg har nemlig tidligere plassert en stor kaktus med de lengste nålene på nattbordet hans fordi jeg synes den er fin – men han mener at den er et mordforsøk hver morgen han strekker seg etter alarmen. Haha! Så nå har jeg byttet ut den skarpe kaktusen med et fint, lite juletre dekket i hvit snø

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “Keep calm and winter on

Comments are closed.