•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Da jeg hentet opp vinterklærne fra boden i helgen og fant dette settet fra Devold oppi esken ble jeg så glad! Jeg husker jeg bestilte det i fjor før vi dro til Geilo for å feire nyttår, men pakken rakk dessverre ikke frem i tide. Jeg fikk med andre ord aldri brukt det! I Bergen er det iiiiiskald om dagen (jeg elsker det) og kommer det regn snart blir det garantert snø og hvit julestemning. Jippiii! Da er det ingenting som er deiligere enn å pakke seg inn i myk ull. Jeg går forresten bare rundt i ullundertøyet mitt hjemme, og det er skikkelig kosestemning – med de lange, fluffy kosesokkene utenpå, selvfølgelig!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Denne onsdagen har gått i ett, men jeg liker det sånn. Nå har jeg akkurat kommet hjem etter nesten to timer stående fast i rushtrafikken, og straks skal jeg lage taco med laks, mangosalsa og guacamole til middag! Tomater blir det ikke til, da jeg var så sulten i bilen at jeg spiste opp hele pakken før jeg rakk hjem, haha… Takk gud for at jeg handlet før sulten inntraff, hvis ikke hadde garantert Rema1000 gått tom for julevarene allerede i november. Shit, jeg craver nisseskum og kakemeeenn! Det er typ det beste jeg vet. Men, det er vel bare til å holde seg i tøylene frem til desember tenker jeg! Grrrrr.

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Baby it’s cold outside

 • Så deilig å tusle rundt i deilig tøy hjemme! Men hallo, skjønner ikke at du klarer å vente med alle godsakene jeg. Jeg har spist så mye kakemenn, pinnekjøtt og drukket så mye julebrus atte hjelpes. Jeg skylder litt på eksamen også da, haha! Jeg holdt på å hente ned julepynten i går, men har bestemt meg for å vente til 1.desember. Måå holde ut.. Håper du har en superfin kveld, skjønneste <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Jeanette

  Håper det er coletta ditt juleskum du sikter til 😉 smakte det fra Brynhild i fjor,og det smaker helt grusomt. Nesten som jeg ikke kan skjønne at det faktisk skal smake sånn :p

 • Celine

  På Instagram så la du ut en story hvor du viste en veldig fin pysjamas/kosedress som du hadde fått av kjæresten. Fikk så lyst på den!! Vet du hvor den er fra? <3

 • Elise

  Hvor er koseklærene på IG-storyen din fra?😍

 • Pia

  Hei! Skal bygge hus og tegne kjøkken. Har så lyst på hvit benkeplate men har hørt der er veldig upraktisk og vanskelig å holde rent. Hva syns du om hvit benkeplate? Fornøyd?

  • Hei Pia 😀 Min benkeplate er hvit korean stein og denne er veldig lett å vedlikeholde – har ikke en eneste flekk! Skulle man få det kan man pusse det bort. Har også korean på badet, og til tross for sminke over vasken har det aldri satt spor. Veldig fornøyd og verdt hver eneste krone <3

 • Kamilla

  Så fin genser og lue! Så at de hadde den i lys grå på Devold sine nettsider, men har du hvit eller er den du har også grå?
  Blir veldig inspirert av bloggen din!

 • Margrete

  Jeg elsker også Colina juleskum og kakemenn! Jeg er ikke egentlig så veldig glad i godteri, men akkurat dette godteriet kan jeg spise massevis av 😀 Ikke lenge til desember nå! Gleder meg til du legger ut bilde av juletreet ditt igjen – det er så fint! Kan jeg spørre hvilken Plantasjen-butikk i Bergen du kjøpte det på? Det er en i Åsane, en i Laksevåg/Gravdal, en på Godvik og en på Birkeland. Jeg har ikke bodd i Bergen så lenge, men har vært innom den i Åsane og i Laksevåg tidligere, og det var stor forskjell i utvalg mellom de to. Ønsker meg et juletre selv, men det kan ikke være like høyt dessverre 🙁

  • Hei Margrete! Det er det bestee julesnopet 😀 Nam!! Gleder meg SÅ mye til å få opp juletreet og dele masse fine bilder med dere <3 Jeg kjøpte det på Plantasjen i Godvik, men har ikke sett det der i år. Kanskje det ikke har kommet opp enda! Klem

 • Kristiane

  Har vurdert å bestille den genseren! Hvilken størrelse har du og hvordan synes du den er i størrelsen? 🙂

 • Brita

  Hvor er øreringene dine fra? 😍

Comments are closed.

Translate