Jeg er veldig trofast til sminkeproduktene mine, og jeg føler jeg deler de samme hvert år med dere. Men, det er vel forsåvidt en god ting? Jeg elsker jo å teste nye produkter, men det er sjelden de får en fast plass i sminkerutinen min. Når de først gjør? Ja da – da er de virkelig gode. En av dere ønsket et innlegg hvor jeg deler hverdagssminken min, og i dag får dere servert hele rutinen – steg for steg. Glød og varme for en fresh vinterhud er i fokus! ✨

•  •    •    •  •  •    •    •  •  •    •    •  •  •    •    

H U D

1. Første steget er en renset hud tilført rikelig med fuktighet. Jeg har sverget til den klassiske Elixir Niactil lenge, men nå har jeg kjøpt meg den nye Elixir Niactil Advanced Pro og jeg elsker den! Ole Henriken Banana Bright Eye Cream bruker jeg også, og denne lyser opp øyepartiet. Beste øyekremen jeg har hatt. Det er viktig å la disse produkene trekke godt inn før du legger makeup. TIPS: Oppbevar øyekremen i kjøleskapet for maksimal effekt!

2. På huden i hverdagen liker jeg å bruke lette produkter. Da blander jeg 50/50 Clarins BB Skin Detox i fargen 01 (denne har 25 i solfaktor, bonus!) med Mac Strobe Cream i fargen Goldlite. Det gir en fantastisk glød, samtidig som hudtonen blir jevnet ut og naturlig. Vi har alle forskjellig hud, og liker du en foundation med god dekkevne er Estée Lauder din Double Wear en vinner. Denne bruker jeg til fest eller andre anledninger! Jeg bruker alltid en fuktet Beautyblender når jeg påfører produktene (både til bb-cream, concealer, setting powder og cream blush) TIPS: påfør Strobe Cream på kragebena for glød.

3. Deretter legger jeg concealer. Vanligvis sverger jeg til Clarins Instant Concealer i fargen #01, men denne glemte jeg hjemme i Bergen. Da kjøpte jeg meg Laura Mercier Flawless Fusion concealeren i fargen #01 for å teste, og denne har hakket bedre dekkevne. Likevel er Clarins sin best i mine øyne. Jeg ‘låser’ concealeren med Laura Mercier Setting Powder i fargen #Translucent, og legger også litt i t-sonen for å matte ned. Dette pudderet gir virkelig photo-perfect finish da det ‘blurrer’ ut alt av fine linjer og mørke områder. Hvis dere ikke har prøvd det enda, så det rett inn på ønskelisten til jul!

4. Varme og glød! Jeg bruker Mac sitt Mineralize Skin Finish pudder i fargen #DarkDeepest og er vel på rundt tiende boksen nå. Dette er det beste solpudderet jeg noensinne har hatt! Det er mørkt, så vær lett på kosten. Påfør det som om du skulle utføre contouring! Deretter legger jeg highlighter der solen treffer ansiktet. Kinnebena, neseryggen, leppekanten og pannen. Her sverger jeg til Mac Mineralize Skinfinish i fargen #Soft&Gentle. Helt nydelig!

5. Til slutt avslutter jeg med blush. Nå om dagen bruker jeg mest Niko Pro Liquid Jelly Blusher i fargen #Bali. (sponset gave av Glossybox). Men liker du ikke creamy blush kan jeg virkelig anbefale Clarins Blush Prodige i fargen #04SunsetCoral. Jeg varierer litt mellom begge etter hva jeg føler for. Superfine!

Ø Y N E  O G  B R Y N

1. På øyelokkene bruker jeg Chanel Les Beiges i fargen #Deep. Dette er egentlig et solpudder, men jeg synes det er mye finere som øyeskygge og bruker det kun til det. Jeg legger litt under nedre vipper også når jeg ønsker en mer sminket look. Dette gir et veldig naturlig men samtidig lekkert resultat.

2. Mascara. Jeg elsker Dior Addict IT-LASH! Denne påfører jeg både oppe og nede. Synes også Dior Iconic Lash Curler Mascara er magisk god!

3. Øyebrynene rammer jeg først inn med Anastasia Brow Wiz i fargen #MediumBrown, før jeg fyller inn med Anastasia Brow Powder Duo i samme farge. Jeg elsker messy bryn, men har aldri funnet en god bryngele som virkelig holder brynene på plass når jeg greier dem oppover. Derfor bruker jeg heller vanlig hårspray som jeg sprayer på en vippebørste (eller gammel mascarakost) og greier dem oppover. Da holder de seg der hele dagen!

L E P P E R

På leppene bruker jeg som oftest Clarins Lip Perfector gloss eller balm. Synes alle fargene er fine, og varierer mellom dem etter hva jeg føler for. Dager jeg vil føle meg litt ekstra fin bruker jeg leppestift fra Mac. #KindaSexy, #PeachStock eller #VelvetTeddy er mine absolutte must-haves, alltid!

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “Step by step │ Makeup routine

 • maria

  Hei 🙂
  Spm har ingenting ed innlegget å gjøre, men håper du likevel kan svare. Jeg har likt spisebord som deg, fra Ox denmarq. Jeg er veldig glad i det, men det har blitt masse flekker, ikke farget som syns så godt, men når det er dagslys ute ser man masse matte flekker, og ringer, som om det blanke er borte noen steder. har dette skjedd med deg, og vet du hvordan man fjerner det?

  • Hei Maria 😀 Beklager sent svar! Jeg også elsker dette bordet, men marmoren er helt håpløs. Jeg våger nesten ikke bruke det! Har dessverre ikke funnet en løsning på hvordan man kan fjerne flekkene enda. Gi meg en lyd hvis du finner ut av det – jeg er desperat! Klem

 • Okei.. hatten av til deg! At du kan få et innlegg om sminke til å bli så fint, inspirerende og gøy!! Du er helt rååå på alt du gjør, rett og slett <3 Tusen takk for mange gode tips om sminkeprodukter. Alltid like gøy å få nye tips. Håper du får en nydelig mandag, fineste Eirin <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Benedicte

  Hva slags koster bruker du? Noen anbefalinger? 🙂

 • Linda

  Anbefaler også Mac mineralize skin finish i fargen «give me sun» 😌❤️

 • elise

  kunne du værsåsnill ha laget et innlegg med tips til julekjoler, vinterjakker og vintersko, og hva du har tenkt å bruke 😀 Hadde i så fall vært veldig kjekt å lese

 • Maren

  Hvor er den digge cardigan fra?🤩🤩ser helt fantastisk

 • karen

  Heei 😀 hvilke størrelse har du i denne skjorten ? <3. Klem
  https://eirinkristiansen.no/2018/10/02/do-what-makes-your-soul-shine/#comments

 • Mia

  Hei vakre!

  Ser du liker Clarins sine glosser, så jeg må bare få tipse deg om Rituals sine. Pakningen er er lik som Clarins sine (tubeaktig), men disse koster under 100-lappen og de er såå mye bedre!! Veldig pigmenterte og helt nydelig formula. Jeg har alle fargene nå, og kommer aldri til å slutte å kjøpe disse. Bare et lite mandagstips☺️
  Ha en super uke!!

 • Jenni

  Dette innlegget var ryddig og oversiktelig takk for gode tips. Jeg er også fan av Ole Henriksen banana bright eye cream, den funker faktisk. Men bruker du den om natten også eller bare som underlag til concealer på dagen? Er så herlig å følge deg i Marbella om dagen. Lengter tilbake til varmen. Ønsker deg en fin uke.

  • Hei Jenni! Sant den er bra 😀 Jeg bruker ikke denne om natten siden den ‘lyser opp’ under øynene nesten om makeup. Det trenger jeg ikke når jeg sover! Om natten varierer jeg litt mellom Armani Prima og Kiehls avocado øyekrem 🙂 Sistnevnte er best i grunn, etter min mening. Klem!

 • Charlotte

  Hei Eirin! 🙂

  Jeg har nettopp skaffet meg kaffemaskin. Har du forslag til hvor jeg kan få tak i en fin beholder til alle kapslene?
  Bruker du selv stativ elle har du dem bare i en slags ” bolle” på kjøkkenet? 🙂

 • Haldis

  Hvilke koster er dette? 😀

 • Rebecca

  Anbefaler virkelig ikke laura mercier setting pudderet for de med normal til lette tørre partier og tørr hud. Den gjorde bare huden tørrere og verre for hver gang jeg brukte den og alle linjer kom frem. Sminken så kakete ut. Der var de pengene ut av vinduet. Anbefaler viirkelig heller Sensai sitt for de som har normal til tørr hud. Virkelig en annen opplevelse❤️ Viktig å tenke hva slags hud man har👌🏻

 • Nina

  Kan anbefale deg Benefit 24 Hour Brow Setter hvis du trenger en øyenbrynsgelé som holder !!hele!! dagen! (Hvis du ikke fjerner sminken holder den hele natten også) Denne er fantastisk!!!!! Fint innlegg😍

 • Emma

  Takk for kjempebra innlegg!

  Hvilke koster bruker du og hvor har du kjøpt de?

 • Jeg ELSKER nye sminketips og denne guiden var en skikkelig godtepose av masse gode tips – tusen takk! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • E

  Så gøy med slike innlegg! Huden din ser fantastisk ut, både med og uten sminke. Har du noen gang testet solpudderet fra TooFaced? Det har gått ca 10 pakker av det her hos meg, og lurte på om du evt. synes at pudderet fra Mac er enda bedre?
  Angående øyenbrynsgél, så anbefaler jeg virkelig Benefit sin! Ser den er skrevet om over her også. Jeg har hatt den på meg når jeg har jobbet 24 timer i strekk, og brynene sitter fortsatt som et skudd! En annen liten anbefaling er Mac sin leppestift i fargen #Twig, tror du hadde blitt så fin i den!

  Det stråler så mye god energi og inspirasjon inne her om dagen, det er en nytelse og sann glede å se at du endelig har det bra <3

  • Hei søte! Takk for fine ord, made my day <3 Jeg har testet solpudderet til TooFaced (chocolate soleil tror jeg det var). Var helt avhengig av det lenge, men så følte jeg det ble litt for 'kaldt' for meg. Kanskje jeg må gi det en sjanse igjen 🙂 Jeg har faktisk leppestifen i #Twig! Den er så fiin - takk for at du tipser. Klem!

 • Vilde

  Satt akkurat og lurte på hva du brukte på leppene og brynene – så scrollet jeg og fant dette! Gull!

  Skjønner at du kanskje syns det er ukomfortabelt, men kan du legge ut et før og etterbilde med sminken eller evt. video?
  Syns bare det er så vanskelig å se for seg hva de forskjellig tingene gjør og hva som ser annerledes ut. Hehe.

 • Natalie

  Hei! Hvilken farge har du i double wear?:)

 • Oline

  Siden du har gitt meg så mange gode sminketips (har kjøpt mange av dine favoritter, som også har blitt mine!!), vil jeg gjerne gi deg ett. Når det gjelder brynsgele bruker jeg faktisk den fra H&M, den sitter HELE dagen, former brynene akkurat som du ønsker og er superbillig! 🤶🏼

  • Ååå, tusen takk for tips Oline 😀 Jeg trenger en slik bryngele! Er så kjipt med de som holder brynene oppe i det sekundet du tar det på bare.. Skal absolutt sjekke ut!! Klem <3

Comments are closed.

Translate