Da jeg våknet i morges gikk det virkelig opp for meg. Jeg har flyttet til Spania. Jeg bor i en by med 320+ soldager, versus en by som har typ 300 regndager. For tre dager siden slo faktisk Bergen historisk regnrekord igjen. Kan ikke akkurat si at jeg savner det! Kun ett steg utenfor døren gir meg energi, d-vitaminer, isblå øyne og gyllen hud. Herregud! For ett år siden hadde jeg ingen anelse i verden om at livet mitt ville se slik ut i dag. Er det ikke underlig hvordan ting kan forandre seg så fort? Hjemlengsel har jeg ikke enda. Det eneste jeg kjenner på innimellom er savnet for vennene mine, familien min, de gode naboene, Norvegia og rømme. (Haha, de har ikke noe som minner om rømme her nede og tacoen vil aldri bli det samme igjen). Vel, jeg skal jo hjem litt innimellom, så jeg regner med at jeg klarer å holde hjemlengselen i sjakk. For livet her nede, det er virkelig alt jeg kunne ønsket meg og litt til!

Shirt: Ganni
Sandals: Mango
Bag: Ivy Revel x Morris
Jeans: Levi’s

I dag er det én uke siden hjertet mitt forlot meg, og én uke til vi gjenforenes. Savnet er stort, men jeg klarer meg fint. Det er rart hvordan man setter pris på forholdet når man er borte fra hverandre. Jeg tenker for meg selv at jeg skal være verdens beste kjæreste og aldri være sur igjen når jeg får han tilbake i armene mine. Sannheten er vel at når han er tilbake, da går det toppen to dager før jeg har glemt det og forvandles til Cruella De Vil. Ellers er Billy og jeg som lim om dagen! Noen ganger tar jeg meg selv i å gå ut i gangen bare for å få litt pause, haha. Men en ting er sikkert, han har aldri vært lykkeligere og det gjør meg lykkelig. Han elsker tilværelsen i solen og varmen! Dessuten har han fått seg noen lekekompiser i området her og det er stas for han.

Temperaturen har droppet litt nå, og er på rundt 24 grader om dagen. Jeg synes det er deilig, for da kan jeg bruke Levi’s jeansene mine uten å svette meg ihjel! Det passer meg perfekt at “vinteren” her er mellom desember og februar, ettersom det er da vi skal være hjemme i Bergen for å feire jul. Ikke minst overta huset i midten av januar! Marbella sies dog å ha Europas varmeste vintertemperatur for storbyer på fastlandet, og det er jo helt magisk ✨

Previous Post
Next Post

48 thoughts on “Do what makes your soul shine

 • Liiitt misunnelig på den solen altså, Bergen er så latterlig grå, haha!! Men herregud som jeg unner deg dette. GØØØY <3 Og hallo, hvor fiiin er ikke du?! Nydelig som alltid <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Sørlandsjente

  Cream fresh er det nærmeste du kommer rømme i Spania, og det funker fjell!
  Boksen er ett rundt hvit beger med blå skrift på, prøve det-du vil ikke angre🌸
  Jeg har selv nettopp flyttet til Bergen, og for en glad sørlandsjente som er vandt med sol og blå himmel er det virkelig tungt

  • Takk for tips! Har prøvd typ alt annet enn creme fraice og det er grusomt. Har liksom hatt gresk yoghurt på tacoen og det var ikke SÅ gale. Da er det ille 😂 Uff, håper dere får noen soldager veldig snart. Når solen skinner i Bergen er det verdens fineste by 😍

 • Helena

  Cremefraiche er det helt samme som det I i Norge kalder for Rømme. Det burde du kunne få i Spanien <3

 • Kamilla

  Det hørtes absolutt ikke godt ut😂 Men prøv det, lærte det av min mormor og har ikke angret ett sekund😍
  Ja satser på at den titter frem snart!
  Må bare få sakt at du virkelig stråler om dagen, og det er godt å lese de personlige innleggene dine- kjenner meg så utrolig godt igjen i det du skriver.
  Men nå smiler hverdagen litt for oss begge tror jeg og det er kjempe fint❤️ Unner deg alt godt!

  Har et lite spm siden du er så god med hudpleie, jeg har en normal til tørr hud og er på jakt etter en godt fuktmaske/fuktighetskrem eller begge (hihi) og skal ut å reise på fredag så da tenkte jeg å plukke det med meg i taxfree.
  Har du noen tips til slike kremer? Eller generelt tips til noen ting jeg burde få plukket med meg derfra?❤️
  Klem

  • Ååå, nå ble jeg SÅ glad 😘 Tuusen takk! Du er god som gull, Kamilla ❤️
   Hvis du skal innom TaxFree MÅ du kjøpe med deg Clarins Extra-Firming Mask (lilla krukke). Jeg kjøpte med meg denne for å teste på vei til Marbella selv etter å ha lest så mye om den (hudpleie junkie 😂). Jeg prøvde den her forleden på morgenen, og den var MAGISK! Måtte speile meg hele dagen for å se på gløden, haha. Huden ble skikkelig fuktet, smooth og glødende av den. Luksus!

   Andre tax-free tips.. Ole Henriksen sin banana bright eye cream er sykt god. Muligens den beste øyekremen jeg har hatt! Danker glatt ut Elixir sin som er mye stivere i pris også.. 🙂

   GOD TUR 😀 Klem!

 • Marie

  Du er så nydelig, stråler virkelig om dagen! Vi pleier alltid å ha med oss rømme når vi drar til Spania, for tacoen blir ikke den samme uten norsk rømme 😀 Og temperaturen i Marbella i januar/februar ligger ofte rett rundt 20 grader, så det er absolutt ikke galt 😀 Ønsker deg en fin uke <3

 • Stine

  Hvor er smykket ditt fra?<3

 • Malin

  Såå heldig som bor i Spania! Har nettopp flyttet til London selv, så skal ikke klage! (Selvom klimaet er nok så likt Bergen, så har vi nyyydelig sensommer/høstvær enn så lenge). Nyyt Spania! <3

 • Bell

  Du stråler <3 har du blitt kjent med noen der nede enda? Ser for meg at du blir lett kjent med folk 🙂

 • Elin

  Hei Eirin.

  Du er så fin ❤️.
  Hadde lyst å spørre om noe. Hvorfor har du tatt fillers ? 🙁 du trengte det på ingen måte. Naturlig vakker

  • Hei Elin! Jeg tok fillers i flere år jeg, men sluttet med det i fjor før jul. Synes jeg er finere uten nå 🙂 Tusen takk! Det var jo snilt av deg å si.. <3

 • Camilla

  Så deilig, misunner deg veldig!! Deilig å se at du har lagt på deg, det betyr jo som oftest at man har det bra. Du fortjener kun det beste!!

 • Linn

  Litt rart å si det, men jeg har lært meg å elske regn og gråværsdager! Så passer perfekt at jeg bor i Bergen haha. Regn gjør meg glad, føler meg så levende når jeg kjenner regndråper som treffer huden min. Og nei, jeg er ikke ironisk! 😂 Uansett: Så bra at du trives i Spania! Gjør det som gir deg lykkefølelse <3

  • Men ingenting er jo bedre enn det 😀 Jeg tror jeg hadde elsket det jeg også, hadde det ikke vært for at jeg er avhengig av godt lys i jobben min! Det blir litt utfordrende med regn hver dag!.. STOR klem <3

 • Tina

  Var ett år på utveksling i Spania, vi brukte Creme Fraiche fra President! Den smakte akkurat som rømme hjemme så ikke bli skremt av at de kaller de creme fraiche 😉 Den reddet både taco og nachos 😀

 • Mari

  Hei,
  Nå vet jeg ikke helt hvor i Marbella du bor , men på Elviria, nærmere bestemt «supermercado scandinavia las cumbres» får du det meste du måtte savne av norske varer;);)

 • Nora

  Jeg bodde i Spania i et halvt år. Da kjøpte jeg enten Creme Fraiche eller noe som heter nata agria! Det smaker helt likt som rømme! De har det ikke på alle butikker, men mener de hadde det både på mercadona og el corte ingles. På el corte har de som oftest ganske stort utvalg 😀

  Klem fra ei som ikke klarte å legge fra seg tacofredagen hjemme i Norge <3

 • Celina

  Vi har hus i Spania så vi er der relativt mye så hvis du drar innom en matbutikk så vil du finne rømme under creme Fraiche <3

 • Vilde

  Så utrolig vakker!

 • Susanne

  Hvis du handler på El Corte Ingles finner du noe som heter Queso Fresco. Og nei, det smaker ikke litt ost engang, men veldig likt rømme! Brukt det masse på taco mine år i Spania😊

 • Lena

  Såå fine bilder!
  Hvem er det som tar de forresten nå som det bare er deg og billy?😊

 • Synnøve

  Du er virkelig nyydelig <3 Jeg lurte på om du kunne skrive litt om prosessen ved å kjøpe leilighet i Marbella? Og hvor i Marbella bor dere? 🙂 Klem!

 • F

  Kjøp med deg en boks rømme neste gang du er i Norge! Det gjorde jeg når jeg bodde i utlandet, la den bare i en plastboks i kofferten så den ikke skulle bli klemt og grises utover. Hverdagslykke å nyte norsk taco med rømme og Norvegia langt vekk fra Norge <3

 • Fantastisk fint å høre at du trives så godt i Marbella og at du virkelig lever drømmelivet ditt! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Vilde

  Hvilken levis-modell har du her? 🙂

 • Natalia

  Life hack, kjøp nata fresca på Mercadona (supermarked). Redder tacoen 🙂

 • Charlotte

  Guri så mye greier du har i leppene nå… trist, du som er så flott

Comments are closed.

Translate