Noen av dere som er som meg og blir til et lite barn på selveste julaften når man venter på noe man har kjøpt? Jeg har speidet her i hele dag etter postmannen – snart setter jeg meg ut langs hovedveien med kikkert og gul vest. I dag kommer det en stor levering med siste rest av møbler! Senger til begge gjesterommene, kommode, en suuperfin stol til stuen, spisestue, speil, gulvtepper – you name it. Gleder meg til å vise dere sluttresultatet om det er interessant! Jeg har ventet i nesten en uke og nå sitter jeg nærmest og biter negler i spenning. Haha! Leveringen skal være ‘mellom ett og fem’ og det får meg til å lure – hvem i all verden er det som gir et slikt tidsperspektiv? Vet de ikke at det finnes slike galninger som meg som blir psykisk utmattet av ‘the waiting game’? Haha! Jeg tørr ikke gå i dusjen engang fordi jeg er redd de skal komme i det jeg står med leggene full i barberingsskum og sjampo i håret 😂

I kveld? Da har forhåpentligvis alt kommet og planen min er spikret. Jeg skal sette opp håret i en ‘dott’, skru opp musikken på høytalerne, fylle et vinglass med rosé og isbiter, pakke ut møbler, innrede og bare kose meg med det. Da er jeg i mitt ess! Nyt onsdagen – takk for at dere er så fine og gode 🙏🏼✨

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “The waiting game

 • Eiriiin! Bildene dine er så fine! Får aldri nok av å se på dem<3 Vet det er verdens kjedeligste spørsmål, men har du lært photoshop/lightroom av noen gode tutorials på youtube, eller har du bare funnet ut av det selv over tid?:) Jeg føler jeg aaldri kommer meg på det nivået jeg vil være!

  • Det er så GØY å høre 😀 Cath lærte meg lightroom, faktisk!! Og etter det har jeg bare lært meg litt og litt selv. Tipper det finnes mange tutorials om det. Jeg lever jo for å redigere foto – synes lys og farger er så spennende! Når jeg er skikkelig fornøyd med et bilde lagrer jeg alt jeg har gjort som en egen ‘preset’ (filter). Nå bruker jeg nesten bare de jeg har laget med årene! Klem <3

 • Susanne casandra

  Har akkurat som deg når jeg venter på pakker haha 🙂 kos deg med å pakke ut å sette ting på plass gleder meg til å se

 • Haha, JAAA! Jeg er helt hååpløs på sånt – orker ikke å vente meeer! Og ja, sånne tidspunk er jo helt sløkket. Blir så stresset, og bare sitter rett opp og ned mens jeg venter, haha! Håper du får tingene dine, og koooser deg med å gjøre hjemmet enda mer i stand. Gleder meg til å se hvordan det blir. Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

 • Kristin

  Altså, jeg dør litt av håret ditt om dagen😍 det er så himla fint og fyldig! Du har alltid hatt fint hår, men kan ikke huske at det har sett så fyldig å sunt ut! Hva er hemmeligheten?🌸 hilsen en som trenger all hjelp hun kan få😅

  • Ååå, haha! Nå ble jeg glad 😍 Vet du, jeg har sluttet helt med rettetang! Føler håret mitt har blitt tykkere og sunnere. Det sier mamma også (frisøren miin). Bare føner det etter vask – that’s it. Bruker varmruller de dagene jeg skal noe spesielt! 😀 God klem!

 • mona

  er det ikke veldig dyrt å leie leilighet i marbella? du har jo en leilighet i bergen også, i tillegg til huset dere har kjøpt (- og skal pusse opp).

 • julie

  Litt nysgjerrig på hva det er som er gjort at forholdet ditt til alkohol er blitt forandret fra tidligere?

 • Maren

  Åå gleder meg sånn til å se hvordan det blir og se hele leiligheten 😍

Comments are closed.

Translate