fbpx

God musikk i ørene, tights, oversized hoodie og joggesko på. Håret i en messy bun, solbrillene på nesen, Billy i båndet.. Det er den fine kveldsturen som gir meg den lille ekstra boosten på slutten av dagen! Da senker skuldrene seg virkelig, også sover jeg ekstra godt når kvelden først kommer. Vi har funnet en veldig fin rute her vi bor som er helt perfekt til å nyte de fineste minuttene av solnedgangen samtidig som pulsen får kjørt seg godt i bakkene!

Jeg elsker følelsen etter en god tur! Kroppen slapper av på en helt spesiell måte etter den friske luften – mer av det den kommende uken. Nå skal jeg lage meg en smoothie, tenne lys, ta på rent sengetøy, legge meg under dynen og snurre film! I dag har vært en bra dag. Hvordan har helgen din vært? 🙏🏼

10 Responses to Sunset hike in the hills

 1. Ser ut som at du har hatt en herlig og avslappende søndag! Ingenting som slår en kveldstur med smoothie og film som avslutning på dagen 💙

  Føler det blir feil å si at man kjenner deg. Til tross for det har jeg følt en trygghet ved å klikke innom her alle de årene fordi jeg ser at vi har gått gjennom mye av det samme. Det og ikke alltid ha blitt akseptert for egne valg og avgjørelser, og da har jeg kunne lent meg på dine innlegg for ulike tips og råd 🌷 Er så inspirerende at du klarer å stå mot stormen, vise hvem som er sterk og samtidig få frem at du også har følelser og en bagasje 💚

  Du stråler virkelig for tiden, og jeg unner deg absolutt det beste, du er god 🌸 Klem

 2. Hei😊 vil bare gi deg litt skryt for jobben du gjør! Instagrammen/bloggen din er utrolig inspirerene og minner meg om et motemagasin. Jeg har fått intrykk av at du er en av få bloggere som holder deg til å skrive om / legge ut bilder av interiør, sminke, klær osv. Når jeg en sjelden gang leser blogger, er det nettop dette jeg ønsker å bli inspirert av. Alle har vi opp- og nedturer i livet, men jeg syntes det er fint at du holder deg positiv på bloggen (uten å late som at livet ditt er perfekt). Dere bloggere har utrolig mye makt over og påvirkningskraft på unge jenter spesielt, så jeg syntes du fortjener skryt for at du fremstår som en naturlig, sunn og snill jente med gode verdier. Det skremmer meg at så mange av bloggerne fremmer er unaturlig utseende (operasjoner, tannbleking, ekstentions, solarium osv) og usunne verdier, når de er forbilde for så mange ungjenter. Det er fint å se at du ikke har endret stil og fremdeles fremstår som er sunt forbilde! Ønsker deg en god uke og masse lykke til videre!😊

  • Ååå, Helene 🌸 Nå varmet du hjertet mitt godt! Smiler fra øre til øre her jeg sitter 😊Tuuusen takk for gode ord – det gjorde starten på uken min og jeg setter så stor pris på det, mer enn du aner!! God klem

 3. Såå fin blogg du har og for noen fine bilder du tar!!😍😍 blir så inspirert av instafeeden din og!
  Har du et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine? 🙏🏾 Hvis ikke- håper jeg dette kommer på bloggen din en dag😍✨🌸

  • Tusen takk Alexandra, så kjekt at du synes!! Jeg har dessverre ingen innlegg om det. Jeg bruker Lightroom og redigerer lys / farge her selv. Det kan virkelig anbefales å sette seg inn i <3 Klem

 4. Det ser underbart ut! Jag älskar också kvällspromenaden, även fast här i Sverige är den ganska mörk och kall haha… Men det är också skönt, kall, frisk luft och en stjärnklar himmel. <3

Follow @ Instagram