fbpx

WHEN THE SUNSHINE
LIGHTS UP THE LIVINGROOM

Når solen skinner er leiligheten nesten litt magisk. Det er så fint her og jeg trives så godt! Jeg føler vi traff spot-on med den avslappende interiørstilen. Nå skal jeg jobbe en liten time, før jeg skal legge meg ned ved bassengkanten å innta litt d-vitaminer med podcast på øret før jeg må jobbe litt til i kveld. Søndagsmys! Den myke cardiganen min er forresten fra Zara, og hatten er en aldri så liten suvenir fra sommeren vår i Makarska. Den er laget av 100% sjøgress og jeg elsker den over alt! Solbrillene fra Dior var en liten treat til meg selv, og disse har stått på ønskelisten min en liten evighet.

Jeg fant noen fine strå langs veikanten og tok de med meg hjem til den gylne vasen min..! Det var på tide at den fikk seg noen planter oppi. Den tyske avisen på hyllen la morfar igjen etter seg. Jeg skjønner ikke et eneste ord i den, men jeg tok vare på rett og slett fordi.. Den minner meg om han! Små gleder…

Nå har både besteforeldre og kjæreste forlatt redet, og det er bare Billy og meg igjen i Marbella. Mormor og morfar dro lørdag morgen, og i natt kjørte jeg M til flyplassen for jobb. Det ble noen avskjedstårer både lørdag og i natt, men heldigvis er det ikke lenge til vi møtes igjen. Jeg trodde helt ærlig det skulle føles trist å komme hjem til tom leilighet, men faktisk føles det veldig deilig! Jeg sov to timer ekstra etter at jeg kom tilbake fra flyplassen i natt, og deretter sto jeg opp, ryddet hele leiligheten, vasket gulvene og spiste frokost i morgensolen på balkongen. Ektre glede fra innsiden, som nesten kan forveksles med sommerfugler i magen. Det er en undervurdert følese jeg etter alt, setter uendelig stor pris på. Vi skrives igjen i kveld, nyt søndagen enn så lenge!

18 Responses to Cozy Sunday at home

 1. Fineste deg 🧡 Skjønner godt at du trives der.. Du har virkelig fått en lun og koselig atmosfære i leiligheten utfra bildene 🌾 Hadde ikke gjort noe med en tur til Marbella nei, ser ut som et herlig sted! Også de flotte solbrillene da!! Har du prisen på de? 🛣

  Nyt søndagen videre flotte deg 🌷 Ser veldig frem til å lese innleggene dine som kommer.. Alltid så inspirerende og hyggelig å klikke innom. Du skriver på en måte som gir mening som gjør at man noen ganger tenker annerledes og tørr å prøve nye ting 🍃 Fortsett med det fine, det kommer du langt med! Står på siden og heier på deg <3

  • Tuusen takk Stine, denne kommentaren gikk rett inn i hjertet og jeg blir rett og slett rørt 😭🙏🏼💕 Solbrillene ligger på rundt 245 Euro! Jeg slo til en dag optikeren her hadde 30% og sparte noen kroner. God søndagskveld, klem!

 2. Åh, du har det så fint! Håper du vil dele litt tanker og idéer angående interiør og stil i det nye huset etter hvert også. Får så mye inspirasjon av deg! Stor klem <3

 3. Det ser så mjukt och fint ut, avslappnande <3 Du har verkligen en härlig stil och inspirerar massor. Har sagt det förut men säger det igen, det är en höjdpunkt att klicka sig in här hos dig! Du bjuder på en skön och trygg stämning, det känns äkta och fint.

  Min kärlek åkte hemifrån idag och blir borta två veckor, så du och jag kan vara gräsänklingar ihop haha! Han är borta mycket i perioder och även fast jag längtar efter honom så uppskattar jag den egna tiden så otroligt mycket! Att få vara själv, ensam, rå om sig själv och hemmet lite extra, ha lugna kvällar och titta på filmer som bara jag vill se, äta det bara jag vill äta hahah ja du förstår. Att få lite extra tid för bara mig. Det är väldigt lyxigt på något sätt.

  I alla fall, en stooor kram till dig! Hoppas du får härliga dagar fina du! Ser fram emot att klicka in här snart igen.

  • Ååå, Cornelia! Jeg kjenner meg så igjen i alt du sier, haha. Og tusen takk for fine ord, det betyr så mye for meg! Setter sånn pris på at du følger meg og legger igjen så ekte og gode kommentarer. Nyt tiden alene, vi er sammen om det, haha! Klem <3

Follow @ Instagram