fbpx

Top: Zara
Sunnies: Dior

Pants: Mango

God kveld babes! I dag har vi tilbragt dagen på sightseeing i vakre Mijas, og nå har vi akkurat kommet hjem igjen til leiligheten. Det er fredag, det er helg, og i kveld er agendaen ryddet for alt. Det eneste jeg skal ta meg til er Idol og smågodt under dynen! Høres ikke det kos ut, eller? Høydepunktet i uken, det! I morgen er det lørdag hvilket betyr fridag for min del, og i den anledning vil jeg gjerne ønske dere en nydelig helg før vi snakkes igjen på søndag! Håper dere koser dere i helgen og lader kreftene. Jeg setter sånn pris på dere alle og de gode ordene dere legger igjen til meg hver dag. Goood klem! ✨

8 Responses to Got that Friday feelin’

  1. Eirin Eirin Eirin, du altså!!
    Bildene, innleggene og hele viben på bloggen din inspirerer 💘 Du virker så godhjertet og herlig 😭 Nyyyt lørdagen fine, absolutt fortjent 🙏🏼🍃

  2. Ahh Mijas er fint! Elsker å følge livet ditt i Spania forresten, du stråler virkelig mer enn noen gang 😀 Nyt helgen du også!

  3. Heei skjønne Eirin!

    Du er så inspirerende og syns det er så fint at du trives så godt i Marbella! Jeg tenkte jeg skulle spørre deg om du hadde noen tips eller erfaringer du har lyst å dele med tanke på det å flytte til et varmere strøk i middelhavet, jeg skal nemlig flytte til frankrike (kysten) etter jul. Føler meg rett og slett litt rådvill etter å ha bodd hjemme i våte Bergen i 22 år! Håper du kan svare, klem <3

Follow @ Instagram