T H E S E  B O O T S  M A Y  C A U S E  C O Z I N E S S

Vinteren i Bergen er uforutsigbar og er man uheldig får man gjerne oppleve alle fire årstidene på én dag. Regn, sol, vind og sludd! Ikke verst, eller hva? Er det én ting som aldri endrer seg derimot, så er det den bitende kulden og den kalde vinden som føles som nåler i kinnene. Brrrr..! Men, så er det jo ganske koselig å kunne pakke seg inn i de tykkeste, mykeste plaggene man har som rett og slett føles som en varm klem mot kroppen på en kald vinterdag.

Jeg har vært ECCO fan siden barndommen, og fjorårets lave UKIUK boots (blant annet) har jeg brukt uendelig mye. Senest helgen hjemme på vei til party fordi de er så varme og gode! Cath og jeg har faktisk referert til dem som favorittskoene våre gjennom hele den kalde sesongen.. Vel, i år er det en ny UKIUK modell på banen og disse kan, om mulig, gi fjorårets modell konkurranse. Jeg føler at disse er mer ‘fashion’ og med det maskuline uttrykket passer det min stil som hånd i hanske. De er superenkle å style, og det føles som og gå på en seng av bomull. Komforten til ECCO er ALLTID ut av en annen verden..!

KÅPE + SKJØRT: MANGO
BOOTS: ECCO UKIUK, HER

STRIKK: GANNI

Som jeg nevnte er været i Bergen uforutsigbart, men det spiller ingen rolle med denne UKIUK modellen. Den tåler alle typer værforhold med vannavvisende HYDROMAX®-teknologi, premium ECCO-skinn og deilig, mykt fôr av lammeskinn og ull som holder føttene varme. Skikkelig kose-sko som man rett og slett blir glad av å gå i! Det er så viktig å ha noen gode sko om vinteren som holder føttene både tørre og varme, såvel som freshe. In love!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “C A U T I O N

 • Litt random spørsmål, men hvilke gate i Bergen er disse bildene tatt? Den bygården i bakgrunnen var så utrolig fin, aldri lagt merke til når jeg har gått rundt i byen! Håper du får en god helg <3

 • Jeg synes den hvite kåpen og genseren var bare helt fantastisk fin, spesielt lekkert kombinert sammen – vinterhvit! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Lene

  Hva heter modellen på dior solbrillene i forrige innlegg? <3

 • Mia

  Hmm, har aldri sett deg i de skoene før. Virker ikke helt som din stil for å være ærlig, dette lukter kynisme på lang vei. De var i grunn ganske stygge, syns ikke du skal reklamere for ting du i realiteten ikke bruker. Så dumme er vi ikke.

  • Disse skoene plukket jeg ut selv rett før jeg tok disse bildene, og derfor har du ikke sett meg i dem før. Kjenner jeg blir skikkelig skuffet når du skriver dette. Det samme sa dere i fjor da jeg blogget om den andre UKIUK modellen fra Ecco, og disse er faktisk mine mest brukte vintersko. Cath og jeg kommenterer alltid det når vi har dem på oss – kan ikke tro at folk påstår at vi ikke bruker dem? Kanskje du synes dem er stygge, men det gjør ikke jeg. Da ville jeg aldri blogget dem! Det bryter med alt jeg står for. Disse skoene er med hånden på hjertet noe av det beste jeg har hatt på beina noensinne, og dessuten synes jeg de er tøffe. Jeg skriver aldri om ting jeg ikke kan gå god for. Jeg har nok av kampanjer å velge mellom, og denne er en av få som slipper gjennom. Jeg kunne tjent tredoblet av det jeg gjør i dag, hvis jeg hadde vært kynisk og bare tenkt på penger. Det er ikke der hjertet mitt ligger.

 • Anita

  Hei😊hvor har du kjøpt det fine skjerfet du har på deg?

 • Line

  Hei Eirin. Har du en link til kåpen? Finner den ikke hos Mango på nett eller i butikk.

Comments are closed.