Denne helgen har vært helt nydelig, og den sosiale kvoten er definitivt fylt til randen. Så koselig! I går møtte jeg skjønneste Janka som er i Bergen for helgen over en rolig morgenkaffe på hotellet hennes. Da kvelden kom var det duket for julebord med venner og det var SÅ gøy! Det ble en sen kveld, og jeg sov litt ekstra i dag før Cath kom og hentet meg. Da ble det frokost i bilen og julestemning med julesanger på anlegget mens omgivelsene utenfor var dekket i hvit frost! Perfekt søndagsaktivitet. Som jeg elsker vinteren! Nå er det bare en uke til julepynten skal opp og jeg gleder meg som et lite barn på julaften.

Denne søte julepysjen fikk jeg av M i julesokken min i fjor. Jeg bor i den om dagen! Såå deilig. I kveld skulle jeg egentlig på kino med en venninne, men stakkars Billy er ikke helt i form så da får vi utsette det til uken. Vi skal kose oss akkurat her jeg sitter, med gløgg og noe koselig på skjermen! Perfekt søndagsaktivitet. Håper dere har kost dere masse i helgen, gleder meg til en ny blogguke! Er så inspirert om dagen, og det er verdens beste følelse.

29 Responses to Snuggle up Sunday

  1. Vakre vakre 🌸🌸 Ser så frem til en ny uke med mer inspirasjon fra deg! Du legger opp innleggene så fint og jeg gleder meg hver gang til å klikke innom her.. Du er virkelig god Eirin! 🌷 Klem

  2. Jeg har også lignende pysj fra Cubus og de er verdens deiligste <3 kunne du kanskje lage en tutorial om hvordan du lager de krøllene? Så naturlig og fine samtidig 🙂 😍

  3. Du är så fin! Blir alltid sugen på att klippa av mig mitt långa hår när jag ser din frisyr haha, så himla snyggt! Jag har tänkt klippa mig i december så vi får se om jag vågar kapa några decimeter haha (intressant information va? nej..). Det var så mysigt att klicka in här idag och mötas av det fina snöfallet, läsa ikapp några inlägg och bara fyllas av den härliga stämningen här inne, det väger verkligen upp den här trötta måndagsmorgonen. Önskar dig en mysig, lugn och toppenbra vecka! Det är du värd <3

  4. Hei😊 Du er så fin i huden, altså!!! Du har skrevet det flere ganger, men hva har du brukt akkurat her? Bruker du mineralpudder som foundation eller flytende? Jeg har brukt mineralpudder i flere år, men vurderer å gå vekk fra det, tror jeg kun bruker det av vane og av frykt for å bytte, hehe… Syns uansett hvor mye eller lite du sminker deg, så ser det så naturlig ut, meeen nå har du jo du et godt utgansgpunkt til å begynne med da😘

    • Tuusen takk! Akkurat her har jeg brukt Light Wonder foundation fra Charlotte Tilbury! Altså flytende 😀 Skal gjøre en tutorial i desember å vise alle produktene på – hadde en liten shopping runde på sephora, haha <3 Klem

Follow @ Instagram