fbpx

(annonselenker)

1. HER │ 2. HER │ 3. HER │ 4. HER │ 5. HER │ 6. HER
7. HER │ 8. HER │ 9. HER  │ 10. HER │ 11. HER

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I dag våknet jeg opp med vond hals, sår kropp og dundrende hodepine. Av en eller annen grunn får jeg alltid den kjedelige forkjølelsen når vi går fra sommer til høst! I håp om at dette passerer relativt raskt har jeg bestemt meg for å ta det rolig i dag og lytte til kroppen. Flere av dere har ønsket tips til høstgarderoben, og i dag var den perfekte dagen for å ligge under dynen og skrape sammen mine høstfavoritter. Teddyjakken, sekken, den stripete strikkegenseren og fløyelsbuksen nede til venstre er allerede på vei hjem til meg! Jeg kjenner jeg gleder meg til å kunne pakke meg inn i deilige materialer lag på lag. Men nå? Nå skal jeg bevege den skjøre skrotten inn på kjøkkenet og lage meg en vidundermiks, → flaske med ingefærshotsGod helg 🐻✨

 

8 Responses to Høstgarderoben

 1. God bedring til deg. Et tips: ta en brusetablett fra apoteket med vitamin c i vann og drikk! hjelper ganske fort mot sår hals!

 2. Jeg synes du tar utrolig fine bilder og synes det var flott av du gikk i anskaffelse av drone da det hever kvaliteten på bloggen enda mer. Med det sagt så blir jeg derfor skuffet over at du ikke merker reklame tilstrekkelig. I dette innlegget kommer det ikke frem hvem du annonserer for. Forbrukertilsynet sier “Det skal alltid fremgå av innlegget ditt hvem du reklamerer for. Det er tilstrekkelig at dette blir omtalt i innlegget eller at det går tydelig frem ut fra sammenhengen, f. eks. i tilfeller hvor det er åpenbart hvilken annonsør som omtales i reklamen.” I tillegg har jeg lagt merke til at du i my stories på instagram har merket med annonse i venstre hjørne hvor både navnet ditt og profilbildet kommer i veien for merkingen, og igjen er ikke navnet på annonsøren alltid fremtredende. Jeg prøver ikke å “ta deg”, men jeg håper at kvaliteten du leverer kan være like god på alle områder og ønsker bare at du har alt på det rene.

  Ha en fin helg! 🙂

  • Hei Karoline! Flott du er på, men jeg må si meg uenig med deg akkurat her. Innlegget er tydelig merket øverst, og hvor klærne er fra trenger man ikke være rakettforsker for å skjønne da alt er linket til. Dette er ikke reklame for noen av merkene som er linket til i innlegget, men jeg er pliktig til å skrive ANNONSE / ADLINK fordi det er trackinglinker i innlegget. Innlegget er ikke betalt. Og når det gjelder dette med reklame på instastories så er jeg klar over at profilbildet mitt dekket deler av merkingen én gang. Dette har aldri skjedd i min karriere på 6 år i bransjen, og det var en teknisk glipp som dessverre kan skje. Det beklager jeg 🙂 Alt i alt forsvarer jeg meg her, for jeg synes jeg er god på merking ellers, og det har jeg også fått bekreftet av forbrukertilsynet som jeg har hatt personlig møte med angående dette for innføring. Ellers ønsker jeg deg en god helg, og jeg vil takke deg for at du holder tilbakemeldingen din konstruktiv 🙂 Det setter jeg stor pris på! Klem Eirin

 3. Jeg har bestilt den beige buksen – håper den er fin på, haha! Den blir såå fin med en strikkegenser. Jeg har gått til innkjøp av ny skinnbukse også, men den fløyelsbuksen så jo veldig fin ut da! Elsker høstmoten – det er så latterlig mye fint! Håper du har en nydelig helg, til tross for sykdom. Masse god bedring <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  • Jeg har den beige buksen i svart og passformen er nyydelig! Og ja, jeg er så enig med deg. Håper forresten den fløyelsbuksen er fin på, jeg venter i spenning 😅 God søndag, fine du <3

Follow @ Instagram