fbpx

· W E L C O M E  S e p t e m b e r  ·

Herlighet, vi er i september allerede og høsten starter offisielt! Jeg synes denne sommeren har gått ufattelig fort, og tanken på at det nå er oktober, november og deretter DESEMBER er ganske surrealistisk! Vel, jeg våknet opp 1. september med en kjedelig forkjølelse og det var ikke akkurat det standpunktet jeg ville sette for den nye måneden. MEN, forhåpentligvis er jeg ferdig med min ‘overgangs-sykdom’ fra sommer til høst for i år nå. Denne måneden skjer det mye spennende, og vi overtar blant annet leiligheten i Marbella. Holy moly! Jeg kan nesten ikke tro det. Iiiiih! Her er 10 ting jeg vil gjøre denne måneden.

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
•  •    •    •  •  •    •    

1. Ta en real høst-shining’s i leiligheten! Rydde i alle kriker, kroker, skuffer og skap. Vaske overmadrass, puter og dyner. Klargjøre garderoben for høst og pakke bort sommerklær. Helst alt dette inne onsdag, for da kommer endelig M hjem! Herregud, får sommerfugler i magen. Og alt det dere som har offshore kjærester har skrevet til meg har jeg kjent meg igjen i! Første uken går saaakte, andre uken går fort – jeg planlegger og gleder meg til hjemkomsten.

2. Granske internett etter interiør til leiligheten i Marbella, og planlegge innkjøp. Vi trenger så og si alt! Har dere noen tips til interiørbutikker på nett som sender til Spania, forresten? Da sier jeg tuuusen takk!

3. Ordne Billy sin siste vaksine før avreise, og kjøpe inn x-antall sekker med hundemat til han. Lille rakkeren skal bli spanjol!

4. Gjøre tørrbørsting en del av morgenrutinen min! Jeg snakket med mormor, og hun tipset meg om at jeg burde sette i gang med dette da hun hadde sett et program hvor dette visstnok skulle være den mest effektive måten å sette i gang blodsirkulasjonen, stiumlere kroppens lymfesystem, bryte ned cellullitter, rense porer +++ Nå har jeg kjøpt meg denne fine tørrbørsten! Jeg har jo vært borti det før, men aldri vært god på å opprettholde rutinen. I september skal jeg det! Jeg elsker å dulle med slike ting. Nå blir det ett stort glass vann og 3-5 minutter tørrbørsting hver morgen sammen med de andre morgenrutinene!

5. Dra på ‘plommeslang’ i pappa sin hage og lage en skikkelig digg høstrett av resultatet. Elsker å gjøre slike ting!

6. Hjelpe Magnus å flytte ut av leiligheten! Han har endelig fått solgt den, og nå starter offisielt et nytt kapittel for oss. Nå gjenstår det “bare” å finne noe sammen her hjemme. Ber til øvre makter om at det skjer snart! Jeg har såå lyst at det gjør vondt i magen. Det høres sikkert rart ut for dere at vi har vært på husjakt så lenge, men det området vi ønsker å bosette oss i er veldig etterspurt. Det kommer i tillegg svært sjelden hus ut for salg der, og når det først gjør? Da blir det heftige budrunder som vi allerede har erfart to ganger. De gikk begge 2-3 millioner over takst, noe som er helt sinnsykt. Hjeelp!

7. Dra på Stylista kickoff i Oslo i slutten av måneden og bli enda bedre kjent med ‘kollegaene’ mine! Dette gleder jeg meg veldig til, faktisk.

8. Komme meg inn i en god treningsrutine! Nå var jeg endelig inne i en god flyt, men så ble jeg syk. Så utrolig frustrerende! MEN, jeg gleder meg til å bli helt frisk igjen og komme i gang. Det er verdens beste følelse!

9. Planlegge reiseruten til Marbella da vi skal kjøre ned første gang! Det blir en lang biltur for å si det mildt, men vi trenger en bil der nede også + at da får vi med oss mye mer ting enn hva vi ville gjort hvis vi tok fly. Dessuten må jeg bestille flybilletter nå som det er høstsalg! Det blir en del pendling frem og tilbake frem mot jul. Men det blir bare gøy! Shit, så deilig det blir å kunne flykte til sol og varme når høsten og vinteren blir litt for våt og mørk.

10. Jobbe hardt, strukturert og effektiv! Bryte feriemodusen 100% og rett og slett bare gi alt jeg kan. Nå er jeg suupermotivert!

41 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i september

  • Ja, Billy blir med i kabinen! Han har reist med fly før og det har ikke vært noe problem. Da har han sovet i baggen ☺️ Men VELDIG spent på hvordan det blir med en lengre flytur da vi kun har flydd Oslo/Stavanger/Bergen før!..

 1. Skal bli spennende å følge med på hvordan du innreder den nye leiligheten i Marbella denne høsten 🍂 Blir det hjemmekontor i Spania også?

  Jeg har sett på mange forskjellige arbeidsbord, men valgte BEKANT.
  Jeg har bestilt brunsvart/svart 160×80 cm fra IKEA som ikke er hjørne.

  Beslutningen tok jeg pga bordet skal tåle 100 kg og har stor arbeidsoverflate. 
Jeg skal fornye kontoret og hjemmestudioet mitt denne høsten 🍁🖥💻📱🎹🎧

  Var du fornøyd med kvaliteten på BEKANT hjørnearbeidsbordet du hadde på kontoret du leide før?

  Grunnen til jeg spør er at jeg ikke har fått sett noen utstillings modell på IKEA. De slutter å selge BEKANT serien snart. Har sett mange tester på YouTube 📺

  Ha en fin søndag! Eirin 👩‍💼😎

  • I’ve been considering it lately! But since I got the tranlate tool I stopped. Have you tried it? ☺️ I would love to hear your opinion if it works okay or if it’s really bad! Haha.. <3

 2. Heii,
  Jeg har et ønske om et type innlegg! Du har mye fine frisyrer, kunne du laget et innlegg
  Med noen ulike måter å fikse håret på? 😀 typ enkle fletter eller en halvoppsats el.?

  Ha en fin søndagskveld 😘

 3. Hei! Vet de har Zara Home i Spania, de har sinnsykt mye fint! Kan godt hende de har nettbutikk også. Klem!

 4. Hei
  Etter 3 år i Spania med hund så kan jeg si at det er mye mindre styr å ha hund i Norge.
  Du har sikkert alt klart, men vil bare gi det et lite tips ettersom mange nordmenn glemmer å gjøre dette/ikke vet og jeg skulle ønske dette var mer opplyst.
  En må bruke halsbånd mot insekter og diverse eller dråper hver måned hele året! I tillegg til ormekur hver måned. Dette er essensielt for å beskytte mot bla hjerteorm +++. Har møtt på så mangen gjennom mine tre år som ikke har beskyttet hunden sin og endt opp med alvorlige sykdommer. Vil bare nevne at Marbella ligger i et området med høy forekomst av leishmania.
  Jeg håper dere får en nydelig høst i Marbella. Det er i det minste et veldig hunde-vennlig sted med tanke på resturanter, shopping osv.

 5. Er bergenser selv, og lurer også på hvilket område i Bergen dere har lyst til å bosette dere 😄 Håper drømmehuset deres dukker opp snart!

 6. Hei! Gleder meg til å se leiligheten i Marbella. For interiør burde du sjekke ut Zoco Home, en butikk som holder til like utenfor Marbella. De har også nettbutikk og de har såå mye fint!
  http://zocohome.com/

 7. Så fin liste 😍 gled deg til hjemkomsten, jeg blir forelsket på nytt hver gang! Dere er sååå heldige som skal bo i Spania en stund! Det er min drøm også. For min del er det min jobb som ødelegger, men vi har en plan om å flytte sydover innen to år. Håper vi får det til 😍

  • Jeg gleder meg SOM ET LITE BARN 😀 Og ja, Spania blir deilig! Krysser fingrene for at dere også får det til. Det må jo nesten bare oppleves om man har muligheten, føler jeg 😍

 8. Er du interessert i å selge din Ganni Donaldson silk dress om du enda har den? 🙂 har lett meg ihjel etter den

 9. Æææh blir så inspirert av deg!!! Det er AKKURAT en sånn her blogg jeg trenger for å koble av i hverdagen, men også gi det lille ekstra pushet til å jobbe hardt! Selvom det har blir nye rutiner for deg med M, så virker det som du er lykkelig om dagen og at livet smiler. Såå jelly på at du kan bo litt i Marbella i høst, det blir nok fantastisk!
  Jeg er i gang med siste året av medisinstudiet og til våren er jeg lege, det er så vilt!! Selvom vi har ganske forskjellig yrke elsker jeg også alt som har med mote, trening og en sunn livsstil å gjøre – og nettopp derfor gjør din blogg hverdagen bedre. TAKK ❤️

 10. Liker bloggen din veldig godt 🙂 Ønsker likevel nøyere rettskriving for en bedre leseropplevelse. Men det er kanskje bare meg, hehe..

 11. Du burde jo kjøpe interiøret i Spania. Vi har leilighet like ved benahavis og fy søren så mange fine interiørbutikker det finnes i Spania hvis man leter!<3

 12. Er dere godt kjent i området, og hva gjør at dere flytter til Spania? Er det der typen din jobber, eller blir du værende alene der når han er på jobb? Så heldig du er som har muligheten! Kommer nok til å bli kjempefint!

Follow @ Instagram