Denne uken utfordrer jeg ikke bare meg selv, men også dere til å være litt snillere med dere selv! Hvorfor? Vi går som oftest på autopilot, og prioriterer alltid ting som  eller bør gjøres først. Det er med andre ord lett å glemme seg selv! Har vi det bra med oss selv, blir oppgavene vi utfører enda bedre. VI blir rett og slett bedre! Søndagskvelden min brukte jeg blant annet på å notere ned morgenrutinene mine for uken – rutiner som gjør godt for kropp og sinn. Disse skal jeg følge steg etter steg, om det så betyr at jeg må stå opp litt tidligere enn normalt. Da får jeg heller prøve å være i seng en halvtime tidligere!

1. Rense huden når jeg våkner og drikke et stort glass vann (kall det for en innvendig dusj). Deretter skal jeg bruke 3-5 minutter på tørrbørsting fra topp til tå. Dette gjorde jeg i morges, og shit – det var overraskende deilig! Følte hele kroppen kviknet til med en gang, og at jeg ble mye mer energisk.

2. Sette på kaffen og faktisk ta meg tid til å nyte den ordentlig! Er morgensolen på plass skal jeg ta med meg koppen ut på dagens første luftetur med Billy. Det elsker jeg! Ingenting er som frisk luft på morgenkvisten. Vi har funnet en ny turløype i skogen som er helt nydelig og perfekt lengde på. Gøøy!

3. Bruke 10 minutter på å meditere med Calm appen på øret. Dette gjør u-n-d-e-r-v-e-r-k-e-r ✨

•  •    •    •  •  •    •    

Disse 3 tingene virker kanskje så enkle at det nesten blir komisk, men gjør man det mer avansert blir det sjelden noe av! Det er realiteten. Og det er faktisk ikke noe mer som skal til for at man føler seg hundre ganger bedre – prøv selv! Tar du utfordringen? Håper mandagen så langt har behandlet deg bra!

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “3 enkle ting for en bedre dag

Comments are closed.