fbpx

 

#1. Først og fremst har jeg byttet til Olaplex sjampo og balsam. Jeg fikk disse produktene med meg hjem fra salongen til mamma for å teste sist jeg stripet etterveksten, og jeg føler jeg har fått nytt hår! Det er så tykt, mykt, glansfullt og sunt nå. Elsker også de små flaskene som er perfekt til reise!

#2. Byttet fra sideskill til midtskill. Hele mitt liv har jeg hatt sideskill, men plutselig en dag våknet jeg opp og følte jeg at jeg kledde midtskill likevel! Det er utrolig hvor mye det kan forandre selve utrykket å endre på det. Prøv selv! Forandring fryder. Føn håret i skillen du ønsker – da legger det seg fint.

#3. Jeg bruker varmruller når jeg styler håret! Rettetangen er historie og pakket bort. Etter at jeg har vasket håret føner jeg det helt tørt (alltid med hode ned mot gulvet for volum). Deretter ruller jeg opp håret, og det tar meg under 5 minutter å gjøre før jeg deretter legger makeup. Når rullene har blitt kalde tar jeg dem ut, og da gjør jeg ikke noe mer enn å dra fingrene gjennom håret! Suuperfint. Jeg kjøpte disse fra Remington og synes de er veldig gode!

#4. Jeg har klippet meg! I utgangspunktet begynte det faktisk med et uhell, og dette kan dere kanskje ta med dere som en advarsel neste gang dere skal bleke / farge håret. Da jeg skulle stripe etterveksten hadde jeg Batiste tørrsjampo i håret (mark my words…) Hva skjedde? Jo, håret mitt knakk! Jeg så det mest foran da jeg endte opp med halvveis lugg. MEN, hell i uhell – jeg var sulten på en forandring uten at den skulle være for dramatisk, og da lot jeg meg inspirere av Matilda Djerf og Roos-Anne van Dorsten som begge har nydelige frisyrer. Klipper man håret opp foran er det mye enklere å skape volum!

28 Responses to My new hair routine

 1. Du har helt nydelig hår! Kanskje du kam vise hvordan du ruller opp håret? Jeg har selv kjøpt med varmeruller, men har ikke fått helt dreisen på det.

 2. Kan du ikke lage en video hvor du viser hvordan du fikser det?? Klarer ikke forstå hvordan håret ditt blir så fint, forstår meg virkelig ikke på sånne ruller🤣🌸💕 klem

 3. Hey Eirin,
  you look incredible!! It‘s amazing to see you growing with style and beauty over the years 😊
  Still wished this was in english so I could copy that look 😄
  Have a great weekend!

 4. Kan du legge ut video av hvordan du ruller det? Og bruker du hårspray for å holde på krøllene?
  Har du forresten en høst-bakgrunn/wallpaper som du kan dele med oss? <3 Du er så flink på de! God helg vakre!

  • Jeg tenkte å lage en bakgrunn til dere i dag, så skal jeg dele den så fort den er klar 😀 Og nei, jeg bruker ikke spray eller noe – krøllene holder veldig bra på mitt hår! <3

 5. Hei Eirin <3 så fin du ble med ny sveis! Den kledde du kjempegodt. Alt kler den smukke da 😉 du er jo bare så vakker!!! Håret ditt er også superfint – fin farge og ser så sunt og mykt ut!! Klem

 6. Sååå fint! Jeg er også veldig inspirert av håret til Matilda Djerf! Får du det opp i hestehale nå? Og har du tips til å få volum når man ikke har tid til å krølle det?

  • Ja, jeg får det opp i hestehale men luggen faller ned! Synes det er fint da 🙂 Men vil jeg ha håret helt bort lager jeg bare en høy bun slik at jeg får med luggen! Klem ❤️

 7. Hei! Vil du spare ut håret ditt fremover eller vil du beholde det kort? Nydelig uansett da, men alt kler den smukke😍 Klem!

Follow @ Instagram