Okay! Det er ingen hemmelighet at jeg har dilla på store, fine, statement øredobber. Jeg virker ikke til å være den eneste! Noen av dere har ønsket et innlegg hvor jeg viser alle øredobbene mine, og i samme slengen tenkte jeg å tipse dere om hvordan dere kan oppbevare dem på en dekorativ og fin måte. Nemlig i et skrin med klart glass! Jeg fant mitt hos H&M Home, og det har jeg stående på badet. Jeg blir glad hver gang jeg titter bort på de gylne skattene mine!

✨✨✨

Dessuten, ligger øredobbene på ‘utstilling’ i et skrin med klart glass holder de seg ikke bare støvfri, men det blir enklere å huske på tilbehøret før man fyker ut døren. Jeg tipper jeg ikke er den eneste som vanligvis glemmer det i en travel hverdag! Tilbehør setter tross alt prikken over i’en til et antrekk.

•  •    •    •  •  •    •    

Som dere ser har jeg en del øredobber, og de er kjøpt mange forskjellige steder. Så istedenfor at jeg lister opp alle – er det noen du lurer på hvor er fra? Legg igjen en kommentar så skal jeg selvfølgelig svare deg på det! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Barry’s, og om en liten halvtime skal jeg opp til Ama. Cath, Kristin og jeg skal nemlig sitte barnevakt! Hun spurte om noen kunne, så kunne alle. Såå koselig, haha! Ha en riktig fin kveld, søtiser. Digger dere!

Previous Post
Next Post

42 thoughts on “How I organize my earrings

 • Andrine
  Smart! <3

  Hvordan syns du kombinasjonen mellom sølv og gull er? Jeg har et tynt sølvsmykke og sølv armebånd + en ring, burde jeg ha de av når jeg har på gullringer i ørene? haha <3

  • Jeg synes ikke det gjør noe når avstanden er mellom håndleddet og ørene! Men jeg personlig går ikke med feks. sølvsmykke og gulløredobber – føler det blir kræsj når det blir så tett oppi hverandre om du skjønner 😂Men generelt liker jeg å holde meg til bare gull, eller bare sølv. <3

 • Benedikte
  Hei! Hvor er lampen din over sofaen fra? Super fin!

 • Ida
  Så mange fine! Hvor er ringene helt oppe til venstre fra?😍 Og forresten, TAKK for tips om karri i avokado-blandingen!! Har blitt helt hektet🥑🤤

 • Christel
  Mange fine øredobber:) Hvor er de små, enkle tynne øreringene fra? Har du sluttet å bruke de du hadde fra Camilla Phil?

 • Anna
  Hvor er de middels tykke gullringene fra? De som ligger som nummer to opp fra nederste venstre hjørne:)

 • Helene
  Dei oppe til venstre i boksen? 🙂

 • Ingvild
  Hei, hvor er de «små», enkle, ring- øredobbene til høyre fra? Ser ut som du har to av samme paret? Eller er de fra forskjellige steder?

 • E
  Åh så genialt!! Ser desverre ikke ut som de har skrinet lengre.. Men lurer veeldig på hvor flere er fra!! De e midten nederst, som ser litt ut som skrukket gullpapir hehe.. Og nr to øverst fra venstre som kan minne om en båt, samt de med perlen som henger ned, og de ved siden av perlen og de to hoopsene under 😅 Litt vanskelig å forklare!

  • Hehe, jeg tror jeg skjønner hvilke du mener 😀

   De e midten nederst, som ser litt ut som skrukket gullpapir hehe.. – Glitter
   Og nr to øverst fra venstre som kan minne om en båt – Glitter
   samt de med perlen som henger ned – https://www.theditguide.com/
   og de ved siden av perlen og de to hoopsene under – Zara

   <3

 • Elisabet
  Så mange fine øredobber du har!! Men hvor ligger HM home i Bergen? 🙂

 • Jeg har lyst til å vite hvor de nede til venstre for de hjemmelagde shell øredobbene er fra? og de som ligger rett over dem igjen? hahha er sååå dårlig å forklare, men håper du skjønner 🙈♥︎

 • Ingvild
  Så nydelige ✨
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de aller tynne, små, minimalistiske ringene? Til venstre for de skjell/perleøredobbene.
  Hilsen Ingvild

 • Josefine
  Så fint! Var inne och kikade på H&M hemsida, men hittar det inte. Var det längesen du köpte det?

 • Josefine
  😍😍 de små som ligger til venstre for de tynne, største ringene der? Hvor er de fra? Den som har litt heng bak på en måte

 • Tuva
  Så mange fine øredobber! Likte spesielt godt de gullfargede, enkle oppe i venstre hjørnet! Kan jeg spørre hvor de er fra? <3

 • Mia
  Så fint! Har du link til skrinet? <3

 • Astrid
  Hvor er de svarte som ligger helt til høyre, i fra? Veldig mange fine du hadde der 😉

 • Maya
  Hvor er de fra som ligger helt til venstre og nr 2 oven i fra? Er dråpeformet og ganske store og ser ut til å være sammensatt av mange små blad 🙂

 • Lisa
  Hei
  Hvor har du kjøpt de øredobbene med måne på? Sett etter sånne lenge😍

 • Kristina
  Så mange snygge øredobber, Eirin – elsk! Blikket mitt falt spesielt mot disse to parene; det ene nr. 3 frå venstre på 1. rad og det andre paret helt nederst til høyre hjørnet. Hvor i verden kan eg finne dem? Klem!

 • Hedda
  Hvor er skjell øredobbene fra? Kjempe fine 😀

Comments are closed.