· W E L C O M E  M A Y ·

Mai er her, den aller vakreste måneden! Mørketiden er offisielt over, og nå kan vi bare se å glede oss over lysere og mildere dager! Ikke minst at gresset blir grønt, og blomstene springer ut. Det er en god følelse, det. Tenk at at er 17. mai om 2 uker! Det er jo helt fantastisk. Her er 10 ting jeg vil gjøre i mai ?

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·

•  •    •    •  •  •    •    

1. Henge ut bunaden min på lufting, sjekke over bunadskjorten å se at den ser hvit og strøken ut, og ikke minst pusse sølvet mitt! Ahh, jeg gleder meg SÅ mye til å bruke bunaden min igjen. Det er ingenting jeg føler meg finere i enn den!

2. Pakke ned vintergarderoben, og finne frem sommergarderoben! Jeg elsker strikk og store kåper, men akkurat nå er det nærmest umulig å rikke på plaggene i skapet. Det er så trangt, og det tar så mye plass! Nå som det er mildere og sommeren er rett rundt hjørnet, passer det fint å hente opp sommerklærne fra i fjor å bytte dem ut. Wii!

3. Trene 4 økter på Barry’s i uken! Hittil har 10 ukers bootcampen gått over all forventing, og jeg begynner å komme i en fin flyt. Det skal likevel sies at det føles rart å løpe så «mye» igjen – jeg hadde mistet løpegleden totalt inntil nå. Men, det føles overraskende nok vanvittig deilig!

5. Øve på nye bunad- og sommerfrisyrer som jeg kan dele med dere! Hvert år er alltid det O’store spørsmålet om jeg skal ha håret løst eller oppsatt til bunaden. Hva synes dere er finest? Av en eller annen grunn ender jeg alltid opp med oppsatt!

6. Bake pavlova til 17. mai! Dette har visst blitt en tradisjon. Såå godt, og at den bugner av friske bær gjør meg glad!

7. Planlegge sommerferien. Tenk at vi drar til Makarska neste måned allerede! Jeg gleder meg som et lite barn. To uker i sol og varme med favorittmennesket mitt (eller, i hvert fall på lik linje med Cath mohaha…) blir helt magisk! Vi kommer hjem ganske tidlig i juli, og har enda mye igjen av sommeren. Spørsmålet er bare – hvor skal vi dra videre? Jeg har veldig lyst til å dra en tur til Paris på bursdagen min. Denne byen blir jeg aldri lei, og jeg får sommerfugler i magen bare av tanken av en fersk croissant på en nydelig café i en av sidegatene!

8. Grille masse, kjøre vannscooter og bare nyyte de lyse, fine, milde dagene! Eh ja, så var det å hente den vannscooteren fra vinterlagring da. Denne skulle vi hentet for flere uker siden, men vi ble aldri ringt opp igjen… Må melde M nå å be han ta tak i det ?

9. Møte fineste dere på VIP-Launch tour! Det gleder jeg meg faktisk skikkelig til. Datoene og mer info finner dere HER! Gleder meg forresten også veldig til å henge litt med mormor og morfar når jeg kommer til Stavanger for det ene lanseringseventet. Det blir kooos!

10. Mai = vårrengjøring! Rydding, vasking, kvitting av undøvendig husfyll, ting og tang.. Når det er gjort skal jeg dra å kjøpe meg årets første bukett med peoner! Mine favorittblomster.. Hurra for mai!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i mai

 • Hei søte <3 Vi skal kjøpe vannscooter nå, og lurer på hva slags scooter du har? Merke, modell, pris og om du er fornøyd? Vi kikker på en med plass til tre nå, med badeplattform bak, men etter min mening er det ganske sykt å kjøpe en vannscooter til nesten 200.000. haha :'-)

  • Hei fine ? Så spennende, det er jo så gøy!! Jeg har Sea-Doo GTR 215 og er sykt fornøyd med den. Det er en stor vannscooter, og denne er det plass til tre på. Prisen ligger på rundt 100k! Det er den beste jeg har kjørt på alle måter 😀 Forresten, elsket å se deg i Top Model! Så fin og god ❤️ Lykke til med vannscooter-kjøp! Haha 😀

 • Er så delig å tenke på at det er mai allerede! Garantert favorittmåneden min, da alt blomstrer og blir lysere. Jeg pleier alltid å ha håret oppsatt med bunad, enten det er fancy eller bare fletter, fordi det er så fint at alt fokuset er på den nydelige bunaden!

  Gleder meg veldig til VIP-launchen i Bergen!<3

 • Astrid
  Håper du har oppsatt hår til bunaden din, syns du har vært så fin med det tidligere! 🙂

 • TAKK for at du alltid deler så inspirerende innlegg, det gir meg så mye motivasjon, glede og inspirasjon og får meg til å tenke over de små og hverdagslige tingene i livet. Når alt kommer til alt er det dette som betyr noe. Mai er den beste måneden!
  Jeg har fått weekendtur til Paris på 25-års dagen min 20. mai i gave av mamma og gleder meg helt enormt mye! Så det var litt morsomt at du har lyst til det samme! Tror ikke det blir feil å feire bursdagen sin der..
  Sykt kult med Barry’s bootcampen du kjører forresten, det er imponerende!
  Ha en nydelig dag ?

  • Takk for en nyydelig koselig kommentar. Made my day ❤️ Og herreguuud så koselig med Paris-tur!! Håper dere får verdens beste tur. Jelly ?? Klem og god helg!!

 • Karen
  Heiaa! Jeg lurte på hvor mange timer du har kjøpt på Barry’s? Vurderer å gjøre det samme selv, men heller mot ti timer… trenger en anbefaling ? han en fin mai ?

  • Hei! Jeg kjøpe Summer Icon pakken som er en 10 ukers bootcamp. Det vil si 4 økter i uken i 10 uker 😀 Totalt 40 timer! Det er motiverende fordi man MÅ gjennomføre alle disse øktene innen 10 uker, hvis ikke mister man dem man har igjen når tiden er ute. Nyt mai ?

Comments are closed.