fbpx

•  •    •    •  •  •    •    

Responsen på samarbeidet med BikBok og TINE har vært overveldende, og jeg kan nesten ikke vente til jeg skal på VIP-TOUR og faktisk møte dere fine mennesker. På en rar måte føles det litt som om vi allerede kjenner hverandre, men det er fint å få et ansikt på dere som legger igjen kommentarer til meg hver dag! Jeg håååper håper dere tar turen og hilser på, enten i Oslo, Sandnes eller Bergen! Her vil dere få muligheten til å handle kolleksjonen FØR alle andre. Dessuten vil det være fine goodiebags til de første 50 som handler, dj og ‘Smak av sommer’ bar med massevis av deilige drinker basert på TINE sine beste drikker! Menyen ser dere over ↑ Nå kunne jeg ikke gledet meg mer til mai, sommer og lansering. Jeg har sommerfugler i magen!

? Håper vi sees på eventene..!

14 Responses to VIP-LAUNCH TOUR

  1. Åå, skulle ønske jeg kunne komme! Kjipt å bo så langt unna nå, men men.. Gratulerer så mye, Eirin, og lykke til! Fantastisk bra jobba! <3

  2. Skulle sååå gjerne tatt turen, men kan ikke forlate kjære trondheim nå som eksamensperioden sniker seg innpå 🙁 lykke til og kos deg massevis ? <3

  3. Jeg gleder meg så kjempe mye til å se det i butikken! Jeg er sikker på at alt er nydelig! Det er når slike eventer skjer at jeg skulle ønske jeg bodde i Oslo! Gratulerer så mye!
    – Klem Vårild ☺️

  4. Hei, Eirin. Jeg lurer på om man trenger invitasjon til eventet, eller om det er åpent for alle?❤️ Gratulerer så mye!<3

Follow @ Instagram