fbpx

Jeg har designet min egen
kolleksjon for BikBok!
•  •    •    

Dette er helt surrealistisk! Jeg kan nesten ikke tro hva jeg har holdt på med de siste 5-6 månedene. Hvor skal jeg starte? I fjor vinter fikk jeg uten tvil den største muligheten hittil i min bloggkarriere. Nemlig å designe min helt egen sommerkolleksjon for BikBok! Da jeg var yngre beundret jeg alltid de som fikk æren av å gjøre dette, og aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at det en dag skulle bli meg. Men så står jeg her da, glad og ydmyk over en kolleksjon som jeg er veldig stolt over. Dette samarbeidet har vært helt unikt – for fargepaletten i hele kolleksjonen er nemlig inspirert av TINE sine sprudlende sommerdrikker! IsTe, IsKaffe og Noisy. Jeg elsker den endelige paletten og det freshe printet på plaggene! Blir rett og slett GLAD av å ha dem på meg.

· 1 0  p l a g g ·

?Hvordan ble kolleksjonen til? Jeg hadde et ønske om å skape en casual kolleksjon med plagg som reflekterer min egen garderobe og stil. Enkelt og greit både plagg jeg sverger til, og noen jeg har ønsket meg selv! BikBok og TINE har gitt meg frie tøyler gjennom hele designprosessen. Det jeg har et øye for, og som jeg tror vil skille seg ut i denne kolleksjonen, er de små detaljene. Raw cuts på denim plaggene, gullknapper istedenfor basic sølv, gode snitt.. Og selvsagt – at jeg har latt meg inspirere av drikkene til TINE IsTe, IsKaffe og Noisy når det kommer til farge og print. Det vil jeg si er unikt i seg selv!

•  •    •    •  •  •    •    

Bildene i dette innlegget er behind the scenes fra shooten forrige uke. Det var så moro og bildene ble så freshe! Jeg gleder meg til å vise hvert eneste plagg i kolleksjonen i en vlog senere, og ikke minst prate litt mer om den og samarbeidet generelt. Inntil da er det bare til å glede seg til VIP tour! Jeg kommer til å reise til Oslo, Stavanger og Bergen. Her vil dere få mulighet til å kapre noen skatter før alle andre – mer info om dette vil bli delt senere i dag!

. . S t a y t u n e d ?

66 Responses to Eirín Kristiansen X BikBok & Tine

 1. Æææææh så gøy! Å plaggene er nydelige! Gjett om jeg skal kjøpe mange av plaggene! 🙂

 2. Gratulerer med samarbeidet!❤️ Ble veldig glad for å lese i VG at du ønsket å lage en kolleksjon de fleste jenter kan føle seg komfortable i! Stort pluss i boken fra meg?? Gleder meg til å se resten av plaggene!?

 3. Woow, for en helt nyydelig kolleksjon, Eirin! Gratulerer såå mye! Gleder meg masse til plaggene kommer i butikk!! :*

 4. Gratulerer så mye!! Det ser kjempe bra ut ?? Den suiten/kjolen med print er det jumpsuit eller kjole? Den måååå jeg ha!!!!

  • Takk Marte ? Det er en kjole!! Er heelt nydelig. Er knapper hele veien ned i front, så den er også lekker som en lang, åpen cardigan eller over badetøy til sommeren!! ☀️

 5. Gratulerer så mye Eirin!! Kolleksjonen ser kjempefin ut! 😀 Veldig sommerlig og stilig print 🙂 Var det dette du jobbet med da du var i L.A. i november 2016, som egentlig skulle avsløres i desember 2016? I så fall skjønner jeg at du har gledet deg lenge til å fortelle det. Heier på deg 😀

  • Takker så mye Margrete ❣️ Nei, det var for et prosjekt jeg driver med uavhengig av blogg som «desverre» har tatt mye lengre tid enn planlagt. Men nå er det ikke lenge igjen og jeg gleder meg enormt mye til å dele ? Klem ✨

 6. Gratulerer så mye!! Hele kolleksjonen ser helt nydelig ut og jeg gleder meg masse til å kapre noen av skattene ❤️ så sinnsykt dyktig du er! Wow ?

 7. Så utrolig gøy! Gratulerer så mye med denne muligheten. Det er virkelig fortjent! Jeg gleder meg så mye til å se. Dette er jo drømmen for oss lesere som elsker stilen din og blir inspirert av deg:) Ha en fin kveld og kos deg fremover:)

 8. Gratulerer så mye!! Utrolig lekre plagg? Gleder meg som en unge til å se resten? Synd jeg ikke får mulighet til å bruke det hvite settet i bursdagsfeiringen min, hvor kolleksjonen slippes litt for sent?

 9. Altså…!! Du er helt RÅÅÅ. For en dame du er!! <3 Gleder meg veldig veldig til å se kolleksjonen i butikken. Håper virkelig jeg får mulighet til å gi deg en "godt-jobbet-klem" på lansering i Bergen. Du skal virkelig være stolt over alt du får til, bøyer meg i støvet <3 Stor klem!!

 10. ÅÅ for en fantastisk nyhet!! Herlighet du slutter aldri å imponere, og jeg kan ikke vente med å se hva du har fått til denne gangen! En ting er hvert fall sikkert, og det er at du nailer alt du setter fingrene i <3 Gleder meg loooots til plaggene lanseres, da skal det shoppes!! Klemmer <3

 11. Wow, så utrolig kult, og veldig fortjent! <3 Den blomstrete kjolen ser jo helt fantastisk ut, håper bare at den er lang nok til mine 180 cm, for den måå jeg ha!!

 12. Ååå så innmari fine plagg! Må begynne å sette av penger nå for dette kan bli dyrt?
  Vil alle plaggene komme i alle butikker eller er det kun utvalgte butikker? Krysser fingra for at alle plagga kommer over alt!! Det gledes!!

 13. Så herlige bilder og farger!!! ELSK på det blomstermønsteret? Jeg vil ha alle plaggene, det er jeg sikker på!
  Du er så utrolig flink og alt du gjør er gjennomført. Hands down for deg ??

 14. Dette er så kult, du er helt rå! Gleder meg til å prøve plaggene og til lanseringen i Oslo! <3

 15. Ser ut som en kjempefin kolleksjon!! 🙂 gleder meg til å se det i butikk. Liker den hvite skjorta jeg:-) og skoene du har på deg på det bildet med hvit skjorte og olabukse, kan jeg spørre hvor de er fra?

 16. Skjønner du er glad og stolt over dette,men Bik Bok er desverre en kjede som har fått mye refs for størrelsene sine. Vanlige jenter med vanlige kropper får ikke på seg bukser i str L og det er bare trist,for dette bidrar jo bare til enda mer kroppspress

  • Jeg er helt enig i at dette er trist. Forhåpentligvis tar de til seg denne kritikken! Når det gjelder kolleksjonen min for dem så er dessverre ikke dette noe jeg kan påvirke her og nå. Hadde jeg visst dette i fjor hadde jeg poengtert dette med størrelser i designprossen.

 17. Vakre farger og mønster! Hadde vært super gøy å sett en video med alle plaggene i kolleksjonen din på deg<3

 18. Ser ut som en utrolig fin kolleksjon, gratulerer! Kan jeg spørre hvilket leppeprodukt du har på på det fine bildet med det hvite settet? Så frisk bærfarge!

 19. Hei Eirin. Gratulerer så mye med kolleksjon! Du er virkelig en jernkvinne med stort pågangsmot! Elsker bloggen din og alt du får til? Du er et godt forbilde! Jeg gleder meg til å (forhåpentligvis) treffe deg i Oslo på fredag og til å se og kjøpe det fine du har laget! Av den grunn lurer jeg på om du kan fortelle under hvilke forhold klærne er produsert? Med det sikter jeg til om klærne er laget gjennom en etisk god produksjon med arbeidstakere som faktisk har et godt arbeidsvern og rettigheter.

Follow @ Instagram