· D o u b l e  f r e n c h  b r a i d ·

Hvis man bruker noen få minutter ekstra på frisyren, tar det antrekket og looken til nye høyder på null komma niks! Om våren elsker jeg å leke meg litt med forskjellige frisyrer – spesielt fletter. Her kommer mine tre favoritter om dagen! Førstemann ut er den doble, franske fletten. Denne er også fin flettet helt ut i lengdene, men jeg liker den litt ‘messy’ looken hvor frisyren ikke er helt perfekt. Del håret i midskill og flett to franske fletter. Fest med gummistrikk!

· S i m p l e  t w i s t ·

Romantiske og elegante krøller med en liten twist! Jeg bruker kun rettetangen når jeg krøller håret for tiden, da jeg synes krøllene holder lengre til tross for at de ikke blir så ‘harde’ eller ‘anstrengte’. Twist luggen i front på begge sider, og fest bak med en blank gummistrikk. For volum og tekstur sverger jeg til Batiste XXL Volume Dry Shampoo! Tips: gi frisyren det lille ekstra med et lekkert bånd knyttet som sløyfe – se dette innlegget for inspirasjon.

· T u c k e d  f r e n c h ·

Jeg elsker den franske fletten, og bruker den spesielt mye når jeg trener! Til hverdags derimot er den også fin om man ‘tucker’ enden på fletten inn med hjelp av fliseklemmer og litt hårspray. Denne frisyren ser ikke bare lekker ut, men holder også håret borte fra ansiktet gjennom hele dagen… ♥

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “3 frisyrer til våren

 • Elisabeth
  Kan du legge ut bilde av øre-piercingene dine? De er så fine!

 • Tuva
  Hvor er toppen fra?

 • em
  hvor er overdelen fra? fne frisyrer 🙂

 • Line
  Hei! Leste på bloggen din at du har testet ut Philips lumea IPL, og lurer derfor på hva du synes om produktet nå? ?

  • Hei Line! Jeg brukte IPL maskinen en periode, og den fungerte veldig bra. Alt av hårvekst forsvinner ikke helt derimot, så i og med at jeg følte at jeg likevel måtte ty til høvelen for å fjerne ‘alt’ glemte jeg den litt bort til slutt! Jeg var ikke så flink til å følge opp som jeg kanskje burde dog ? Om du er flink og dedikert til langvarige behandlinger derimot, så vil du nok bli veldig fornøyd! Har hørt og lest veldig mye bra om den i ettertid 🙂

 • Silje
  Hei? Ikke relatert til innlegget, men lurte på hvor stjerneremsen over sengen din kommer fra?⭐️⭐️

 • Susannecasandra
  Gratulerer med samarbeide med Bikbok gleder meg til tøye kommer i butikk 🙂

 • Line
  Hei! Likte godt dette innlegget, men lurte på om du kan ha fler “dagens antrekk” innlegg??

Comments are closed.