I t ‘ s  a l l  i n  t h e  d e t a i l s
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Hver gang jeg får en gave eller pakke med et fint bånd på seg, tar jeg alltid vare på det. Jeg har en hel eske full av forskjellige! Jeg bruker de til alt mulig.. Kanskje dere så i ‘House tour’ videoen at jeg hadde knyttet dette rundt en av ‘dots’ knaggene jeg har i gangen, for en liten ekstra touch? Ellers bruker jeg dem på vesker, rundt håndleddet, eller i håret. Ekstra fint synes jeg det er å knytte rundt en messy bun, når antrekket er enkelt. Slik som jeg har gjort her!

/ Every time I get a gift or a package with a nice ribbon in it, I keep it. I have a whole box full of ribbons and I use them for all kinds of things. Maybe you saw that the little detail in my ‘House tour’ video where I tied this one around one of the ‘dots’ knots in the hallway? Super cute! I also like to wear them on my bags for a little extra touch, around my wrist, and even in my hair. I especially like to tie ribbons around messy buns, when the outfit is simple. Xx

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “S P I C E U P Y O U R B U N

 • Lisa

  Dette var skikkelig inspirerende!:)

 • Mia M

  Oj for en bra ide! Dette skal jeg begynne med ?

 • Therese

  Nydelig! Veldig god ide! dette vil jeg også begynne med <3

 • Markéta

  Could you make a blogpost about your ear piercings?:)

 • anette

  Kan du lage ett innlegg med solbrillene dine? du har så mange fine! 🙂

 • Åhh, det var en veldig god ide. Skikkelig fint så det også ut <3

 • Så stilig!! 🙂

 • Elisabeth

  Du har det fineste håret! Er det fortsatt moren din ordner det? Kunne du forklart litt om hvordan du farger det og om du gjør noe for å få så tykt hår? Ooog kan vi bytte hår værsåsnill?

  • Haha, tusen takk ELisabeth!! ❤️ Det er det 😀 Det er min naturlige farge med blonde striper som mamma tar på hette! Tykt hår har jeg ikke føler jeg, men det hjelper veldig med en god blow-out og tørrsjampo med volum! Da blir håret luftig og fint. Klem!!

Comments are closed.