REKLAME: klærne jeg har på meg er fra egen kolleksjon

Det siste døgnet har vært overveldende, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg setter pris på alle de fine tilbakemeldingene deres på BikBok og TINE samarbeidet. Det gjør meg SÅ glad, og jeg tenker bare GRLPWR! ?? Den evnen ved å vise at dere genuint heier på andre og hverandre, er unik og gull verdt. Det gir meg håp og glede i hjertet! Jeg har lest hver eneste kommentar og melding overalt, og kan vel greit konkludere med at jeg er tom for Clear Eyes.

•  •    •    •  •  •    •    

Kjæresten er alltid like oppmuntrende og koselig, men jeg kan ikke akkurat si at han briljerte sterkt i går. Disse rosene kjøpte jeg til meg selv for å feire, hvis ikke fikk jeg (som vanlig) klar beskjed om at det ble en palle orkideer fra Ikea på meg. (Jeg er ikke glad i orkideer, så derfor..) Rundt åtte i går kveld kunne jeg endelig klappe igjen MacBooken å si meg ferdig for dagen! M foreslo at vi skulle feire med en bedre middag hos han. YES! Ett kvarter senere ringer han meg mens jeg sitter i bilen ‘hei gullet, jeg bestilte takeaway gidder du å svinge innom byn og plukke det opp på veien?’. Eh, greit deres majestet. I det jeg kommer inn døren sier han ‘jeg hadde tenkt å vippse deg altså’. Romantisk. Jeg svarer bare sarkastisk «HEHEH LA OSS BARE SPISE», mens jeg desperat røsker opp en halvfull flaske rødvin fra vesken, helt svett av å klatre opp skråningen utenfor for å spare tid. Vin hadde han nemlig ikke «rukket» å kjøpe.

Senere på kvelden hører jeg fra sofahjørnet ‘kjærestepoeng, jeg har lagt ut bilde av deg fra fotoshooten og gratulert deg’. Jeg sjekker – der har han valgt det verste av de verste som han har funnet på dataen min på pur f*. Slikt bilde som havner i ‘bildene som aldri kom på bloggen’ innleggene. Skål for kjærligheten! Forresten, sto opp i morges og skulle på Barry’s – romantikeren slår til igjen. «Jeg kjøpte Skyr og en banan til deg i går som du kan ta meg deg på trening’. Rettelse – den Skyren hadde gått ut på dato og stått i kjøleskapet i uuker. Bananen var min. Det er visst tanken som teller her i huset ??

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “36 pink roses please

 • Charlotte
  ??? dere er bare herlige! Har satt av datoen for her hjemme og gleder meg sykt.skal overraske min eldste sønn som har bursdag den dagen men nekter å gå glipp av lanseringen din så har skvist d inn i timeplanen og skal lett bruke kolleksjonen din på surprisefesten hans.gleder meg sykt mye! Ha en strålende uke videre skjønne deg ❤

 • Ingvild
  Gratulerer og du må gjerne være stolt. Men jeg skjønner ikke hvordan du kan lage klær for en bransje som gir seg katten i store størrelser… men igjen, gratulerer.. Jeg syns ikke dette er noe Girl power når du ser ned på jenter som har flesk på kroppen.. eller har litt sideflesk…

  • Hilde
   Jeg tror ikke Eirin «ser ned på jenter som har flesk på kroppen» fordi hun har laget en kleskolleksjon for BikBok? Om kjeden er dårlig på store størrelser får være én sak, men det blir alt for usaklig å trekke den konklusjonen du gjør bare ut i fra det. BikBok har et greit utvalg av størrelser, på lik linje med de fleste andre kjeder. Jeg vet ikke om kjeden har veldig store størrelser eller ikke, men de har i hvert fall klær som passer jenter med «litt sideflesk». Syns vi må slutte å lete etter feil HELE tiden. Dette er en fantastisk prestasjon, ikke noe annet.

  • Mia
   Er ikke enig i dette.
   Jeg bruker f.eks. Small i alle butikker/kjeder/merker… inkl. Bik bok. Så ryktet er ufortjent, mener jeg.
   Godt jobba, Eirin ??‍♀️

 • Charlotte
  Hahaha for et herlig innlegg, Deilig at du også forteller om de litt mer irritable situasjonene med deg og din kjære, love it!

 • Marte
  Å nei!! Jeg venta på at han hadde overraska deg noe helt sjukt!! Buuuu 🙁 Hahahah! Syns du virkelig fortjente en bukett med blomster altså!

 • Julie
  Haha ler av det om typen, det er såå typisk og jeg kjenner meg så igjen? gratulerer så mye med kolleksjonen, den ser kjempe fin ut! Gleder meg til å se mer?❤️

 • Så fin ?Nydelige deg ???

 • Silje
  Ååååå hahah, gutter assa.
  Glad du deler dette litt uperfekte, men vanlige <3

 • Julie M
  Haha, skal ikke værra lett å være gentleman, gitt!
  Jeg bare lurte på en ting ang jeansen. Hvordan er den på? Høy/lav i livet, stretch/ingen stretch, ankellengde osv?

  • Nei, guh. En del av sjarmen ? Jeansen er høy i livet med u/stretch og normal ankellengde. Sitter utrolig fint på! <3

   • Astrid
    Kan jeg spørre deg hvilken str du bruker i jeansen? Er det stretch, så kan jeg gå for den str jeg bruker, men nå ble jeg usikker.. og gratulerer så masse med kolleksjonen ? typisk at jeg kommer til oslo etter eventet den fredagen ?

    • Hei Astrid 😀 Jeg har på meg M! Det er ikke stretch i den. Det jeg har opplevd til nå derimot er at den går seg til etterhvert, så nå kunne jeg kanskje gått for S som jeg vanligvis bruker likevel! Bare min erfaring ? <3 Håper jeg får møtt deg en annen gang ved en annen anledning!! Klem

 • Hahahah, dør! Jeg elsker de humoristiske innspillende dine, for kjenner meg alltid såå igjen. Gratulerer så utrolig mye med kolleksjon for BikBok også! Gleder meg masse til å se den <3 stor klem og ha en fantastisk kveld!

  • Haha, nå smiler jeg godt! Det gjør meg glad 😀 Og tuusen tusen takk. Setter så stor pris på at dere er så glad og støttende. God klem!

 • Karen
  Heisann! Er du fornøyd med den minste størrelsen på Camilla phil øreringene? Eller foretrekker du den største størrelsen?.☺️☺️

 • Ingvild
  Gleder meg til og se at Bik bok blir grillet på TV 2 hjelper deg i kveld 🙂

 • Tina
  Kan du legge ut et bilde av hele kolleksjonen din, og spesielt denne jeansen?? gleder meg masse! og så morsomt å lese om et genuint forhold, haha, selv om du fortjener mange roser fra mannen din <3 Gratulerer med kolleksjonen og ha en super dag!

 • Gleder meg så ekstremt mye til lanseringen av kolleksjonen din i Oslo!
  Har allerede sett for meg et par plagg som kommer til å bli brukt på sommerevents fremover! Ha en fin dag <3

 • Gratulerer så mye med kolleksjonen, den ser virkelig fin ut og du har all grunn til å være stolt! Lurer på hvordan jeansen er på størrelsen og om den har stretch? Hvilken størrelse har du selv? ☺️

  • Tusen takk Kristine! <3 Som jeg svarte litt over her; Jeg har på meg M! Det er ikke stretch i den. Det jeg har opplevd til nå derimot er at den går seg til etterhvert, så nå kunne jeg kanskje gått for S som jeg vanligvis bruker likevel! Bare min erfaring <3

 • haha dæver… er som og høre slik han hjemme er. Kjøper ting til meg på mitt kort og sånt. Manfolk er manfolk.

Comments are closed.