Hårspenne med stener, her

•  •    •    •  •  •    •    

│ Om du ønsker å ha håret løst, er denne frisyren superfin og ikke minst enkel! Ekstra fin blir den om du krøller håret først.

Halv-sirkulær bøyle med stener, her

•  •    •    •  •  •    •    

│ Denne frisyren er enklere enn den ser ut. Alt du trenger å gjøre er og lage en lav hestehale. Deretter drar du hestehalen gjennom seg selv, og fester delen som henger ned med fliseklemmer! Jeg fant en bedre forklaring med bilder her (denne derimot er laget med to hestehaler som er minst like fint).

Dekorasjonssløyfe med blomster, her

•  •    •    •  •  •    •    

│ Flett en pariserflette, og fest den med fliseklemmer nederst for en klassisk tvist. Til 17. mai kan du dra på med en dekorasjonssløyfe i fletten!

Hårbånd med glasstener og silkebånd, her

•  •    •    •  •  •    •    

│ Krøll håret fra ørene og ned. Tvinn luggen og fest den bak, gjerne rundt et hårbånd med glitrende stener til 17. mai! ??

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Fine frisyrer til 17. mai

 • Elin
  Tusen takk for supertirps til frisyrer, jeg har litt lengre hår enn deg – og ender som regel opp med hestehale fordi jeg ikke har ork til noe som tar lang tid eller krever mye pirk.
  Ble rasende da jeg skulle lage det motsatte av pariserflette, sånn som ligger utenpå om du skjønner – fikk det IKKE til, og da jeg trodde jeg hadde fått det til (etter x antall forsøk) så det helt j…. ut:(
  Frisyre nr 2 skal testes umiddelbart 😀
  Fin mai til deg.

  • Hahaha ååå, skjønner hva du mener. Jeg får ikke til den fletten jeg heller – blir gal ? Disse frisyrene er heldigvis VELDIG enkle! Håper du får en fin helg ?

 • Maiken
  Nyydelig! Disse ideene må jeg huske på 🙂 Kunne du skrevet et innlegg om antrekk til 17. mai også? x

 • Hege
  Du har det vakreste håret jeg vet om, og jeg har såå lyst å herme:)) Går det an å spørre hvilken fargekoder frisøren din bruker? <3

  • Herlighet, tusen takk for det ? Jeg går til mamma – aner faktisk ikke hva hun har i! Sist tok jeg blonde og mørke striper med folie for litt mer spill. Men vet mange ringer salongen og spør. Hun driver Cathrin’s Hårdesign – 55 24 83 00! Bare til å ringe 😀

 • Charlotte
  Snille,søte deg kan du please sende meg oppskriften på salaten du hadde på insta i dag? Hvis du vil dele den så klart❤

  • Tenker du på tacosalaten jeg delte på story? 😀

   – mais
   – mango
   – ananas
   – agurk
   – rødløk
   – hjertesalat
   – tomat
   – paprika

   (alt dette mikset sammen)

   Og selvfølgelig tacokjøttdeig, chili chips fra Ol Del Paso, rømme, guacamole, ost og salsa ? Verdens beste tacosalat!

   • Charlotte
    Tusen takk ❤sees om 1 uke.gleder meg! Klem

 • Alexandra
  Den spennen du har i håret på det første bildet var så fin! Hvor er den fra? Fant den ikke i nettbutikken til Glitter…

 • Bell
  Så delikate og fine frisyrer <3 fint med slike inspirerende innlegg før store dager! Nå går det jo sååå fort til 17.mai!! 🙂 Gleder meg veldig til kollekasjonen din blir sluppet 12.mai. Får vi se flere bilder av den hos deg før den kommer ut ?

  • Det skal bli massevis av 17.mai stemning her inne fremover! ? Jeg skal dele en vlog med dere, men er usikker på om den kommer før lansering! Jeg venter på noen av plaggene som ikke har kommet enda. <3

 • Tina
  nydelig! kan du legge ut wallpaper for mai? <3

 • Yvonne
  Supert innlegg som passer midt i blinken nå☺️ Har du bilde av den første frisyren forfra? Vil gjerne se hvordan du har skillen ☺️

  • Jeg har ikke bilder her og nå, men tenkte å legge ut med en ny spenne jeg har kjøpt meg om ikke lenge ? Er så fint!

 • Maja
  Sååå fine krøller! Hvordan lager du de? Eller hva slags type krølltang/rettetang bruker du her? 🙂

  • Jeg lager alltid krøllene mine med rettetang 😀 Synes det blir så fint! Jeg har den fra Cloud Nine. Hatt den i mange år! ❤️

 • Evelina
  Heldig som har så veldig tykt hår d blir alt fint …jeg har ca en femtidel av ditt hår ?

Comments are closed.