.. Simply to feel fresh in the morning!

Hei! Nå har det vært stille her de to siste dagene. Det har rett og slett vært full rulle med jobb, oslo-tur, tjo og hei! Sånt skjer av og til.. Livet skjer! Tempoet er høyt om dagen, både på treningsfronten og jobbfronten. Akkurat som jeg foretrekker det, så lenge det er tid for små pusterom innimmelom! I dag derimot, tenkte jeg å dele denne fine, grønne morgensmoothien jeg sverger til om dagen. Kort og greit for å starte dagen fresht og holde helsen i sjakk!

2 dl epleuice
Saften av en halv sitron
En neve spinat eller grønnkål
3-4 ringer fresk ananas
1-2 cm fersk ingefær

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Denne smoothien gjør deg varm i kroppen, og setter fart på både humøret og selvfølelsen! Jeg hiver alt i blenderen, og lar den kjøre i ca. 2 minutter. Tilsett gjerne isbiter om du vil drikke den kald med en gang – men som med ingefærshottene, kan du også ha den over på glassflaske og oppbevare kaldt i kjøleskapet noen dager! Lag gjerne litt ekstra mens du først er i gang, så slipper du samme prosedyren hver morgen. Det foretrekker jeg! Nyt solen ♥

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Green morning kick

 • Bell
  Hihi, er det ikke litt deilig at livet plutselig skjer ? Ut av det blå ? Tror man trenger det jeg, midt i faste rutiner, planlagte oppgaver og hverdag med stor H :-p regner med at du takler alt uplanlagt som oppstår heeelt som du skal 🙂 smoothien ser digg ut <3

 • Guro
  Hei 🙂 Hvordan blender er det du har? Er du fornøyd? Knuser/blender den store, frosne ting uten problem (sånn som for eksempel jordbær eller mangobiter)? Er på jakt etter ny blender, men klarer ikke bestemme meg. Hvordan smaker smoothien? Smaker den bare «sunt» eller er den grei å drikke også?
  God helg 🙂

 • Helene
  Hvor er det fine glasset fra?

 • Aina
  Drikker du smoothien helt for seg selv til frokost, eller spiser du noe mer mat i tillegg?

  • Jeg spiser mat også! Men smoothien liker jeg å drikke en god stund før jeg spiser. Altså jeg venter gjerne en time med mat etterpå, ELLER motsatt 🙂

 • Elsker kombinasjonen av grønt og friskt ♥ Du inspirerer!

Comments are closed.