Jeg elsker vanligvis kåper og varme, chunky jakker som jeg kan pakke meg inn i. Det er min addiction! Likevel må jeg innrømme at sesongen vi går inn i nå hvor vinden har gått fra bitende kald til en varm klem gjør meg glad. I går var det hele 22°C i Bergen, og jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er og kun slenge på seg en tynn blazer, åpne sko og komme seg ut døren. Det får meg til å lengte ekstra mye til vi reiser på sommerferie til Makarska!

Bukse fra Nakd
Blazer fra Billie & Me
T-shirt og veske fra Zara
Solbriller fra Dior
Sko fra Bianco

Det er fredag, og for en gangs skyld aner jeg ikke hva planene er for helgen. Det er litt deilig å kunne stå opp lørdagsmorgen og bare late seg hjemme, spise en lengre og bedre frokost, og ta dagen som den kommer. Spesielt etter en hektisk uke som denne! Hva er planene deres for helgen, fininger? ♥

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Weekend loading

 • Oda
  Jeg savner litt fyldigere innlegg, gjerne med litt mer tekst. Syns det har blitt mye antrekk, oppskrifter og «siste innkjøp» i det siste, hvor det kun er et avsnitt eller to med tekst. Det er vel og bra, men som leser ønsker jeg meg hakket mer personlige innlegg – i hvert fall litt oftere. Dette er kun ment som konstruktiv kritikk fra en fast leser. God helg til deg, fine! 🙂

  • Jeg liker den enkle stilen, hvor jeg slår til med litt mer personlig innimellom! Det er en sånn type blogg jeg foretrekker å ha. Men absolutt, jeg setter stor pris på tilbakemeldinger og de tar jeg alltid til meg! Ønsker deg en superfin helg ? Klem!

 • Lekkert antrekk, og deilig med ingen spesielle planer! Selv skal jeg lese til mine eksamener og jobbe <3 ha en fin helg flotte du!

 • Så fint antrekk. Elsker svarte og hvite antrekk.

  Her er planene slappe av og bli fisk, og gravid fotografering av min søster. Pluss kanskje en brunsj med noen venninner vis formen tilsier at jeg orker.

  Ha en fin helg videre.

 • Heidi
  Bloggen din er så inspirerende! Drømmer meg bort hver gang jeg er innom den. Liker blandingen av mote, interiør, trening, sminke og mat. Fortsett slik! Du gjør en kjempejobb! Gleder meg til å få se hele kolleksjonen din. Riktig god helg! ?

Comments are closed.