Jeg elsker den nye vesken min fra Zara! I utgangspunktet så jeg for meg at denne ville være perfekt i Makarska som en enkel strandveske, men jeg synes den var så kul at jeg ikke klarte å vente med og ta den i bruk. Noe annerledes enn hva jeg vanligvis går for! Det følger også med en innerlomme med snøring slik at man enkelt kan beskytte innholdet i vesken. På stranden eller når det regner, for eksempel! Elsker ‘shoppers’ som gjør duppedingser lett tilgjengelig.

Dere finner vesken HER

.. Denne mandagen pangstartet klokken fem i morges. Etter en svett og god morgenøkt dro jeg rett hjem, spiste, dusjet og stelte meg for dagen! Deretter bar det videre til et møte som varte i hele 5 timer, og nå har jeg akkurat kommet inn døren. Mandager er alltid litt seige når man har hatt en innholdsrik og fin helg, så til tross for at jeg helst kunne tenkt meg en liten power-nap, bærer det rett ut igjen om en liten halvtime. Vi skal på visning! GOD MANDAG ♥

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “The everyday shopper

 • Masse lykke til på visning!! <3

 • thea
  Hvor har du kjøpt lommeboken? <3

 • V
  Hei! <3 Hvor er klokken du har på deg fra? Den er superfin!

 • J
  Hei Eirin! Du er en inspirerende og flott dame, jeg heier på deg! Nå har jeg fulgt deg et par år, og har lagt merke til at du ikke lenger kjører Porschen, men heller Tesla. Er en bitteliten bilentusiast inni meg, så lurer bare på hvorfor du valgte å bytte? Og er det mulig å få sett flere bilder av den? Ha en ellers god onsdag!

  • Heii! DETTE GJØR MEG GLAD Å LESE ? Måtte alle være så god som du! Jeg byttet fra Porschen fordi Cayennen var enormt stor og upraktisk for meg (hadde jeg hatt familie derimot.. Da ville den vært perfekt?). Jeg valgte å gå over til Tesla Model S Facelift fordi jeg ønsket meg EL-bil. Da jeg flyttet hadde jeg ladestasjon i garasjen min og jeg så på det som veldig praktisk. Jeg har spart mye penger på å gå fra diesel(sluker) til elektrisk, og angrer ikke ett sekund på avgjørelsen ? Klem!!

 • Tina
  Hvilken farge er dekselet ditt?

 • Ina-Andrea
  Hei Eirin! =)
  Ser du kjører modelS nå, og bare lurte hvilken batteripakke du har på den og farge på interiøret? Så veldig fin ut invendig.
  Vi er i stadiet av å låse vår bestilling, og er litt spent på fremkommeligheten mtp batteripakka 😀

  Hilsen Ina

  • Hei Ina 😀 Jeg har 75D og er suuperfornøyd! Seriøst den beste bilen jeg noensinne har hatt. Interiøret er lys krem i skinn, tror faktisk fargen heter Cream. Litt usikker! Dere kommer til å elske den nye bilen ? Gratulerer! Klem

Comments are closed.